TORTE: recepti, saveti, ideje...

Joj Daco da bar hoce dobro da plati,sve joj je skupo pa zato i trazi torticu A4 formata:dash: ali je vec uzimala torte kod mene. Kupila sam danas pakovanje marcipana od 180 g i kosta 89 centi to je najjeftinije sto sam nasla. A posto kazes da treba deblje da bude od fondana onda mi od torte (cene) nece ostati ni za zvake:sad2:.
Na svapskim forumima sam nasla da se mora umesiti sa secerom ali nigde ne nadjih tacne mere.

Mene nije bilo već neko vrijeme pa primite moje isprike,u narednom periodu ću se iskupiti:)
Tortice od ovog vikenda
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ma sta ti ja znam ali u mojoj knjizi iz masinskih materijala sa prve godine mas. faxa lijepo pise PROKRON i mi na poslu uvijek tako govorimo, ali kao da je to bitno, najbolji je to materijal ali koliko je neohodan u ovom poslu, pitanje je, samo je bitno ne peci u pocinkovanom limu... Moji plehici od bijelog lima su mi super, tako sam srecna od kad ih imam, oslobodila sam se papira za pecenje, a definitvno sam rijesila problem kora za dobos, sad su tanke i mogu bar 12-15 da ih ispecem a prije sa papirom u obicnoj tepsiji sam morala praviti dosta deblje kore!!!
Daco nije prokron vec prohrom mala ispravka

Eto vidis, pa ja taj komplet imam jos od ljetos kad sam ga jedva nasla u Bg, tad je bila akcija u Merkatortu, ali su se toliko brzo prodavali da kad god ja zovnem ono nemaju vise na stanju pa onda traganje po NS i sve tako dok ga nisam ulovila i drugarica mi poslala! Dobro posluzi za te manje tortice, ali ipak to nije neki kvalitet jer kad skines obruc kod ovog kvadratnog lim se sav iskrivi, ali koliko para toliko i muzike. Zahvalan je za cheescake jer se sva tri obruca mogu otvoriti, a ja najvise koristim srce kalup za ove male zaljubljene tortice :super:
http://www.metro.rs/servlet/PB/menu/1067118_pviewer_l41/index.html?view=flash&item=1180524
Danas u metrou ima ovaj komplet, ja ga kupila, ispod 600 dinara je, a što je kvalitetan...
Na četvrtoj strani, dole, desno. Marka je fackelmann.

Poslednja izmena:

Back