TORTE: recepti, saveti, ideje...

I još jedna Hana.I evo neću više da Vas smaram
attachment.php

Hvala cecab!

Jeste i još mi je ostalo malo, za drugi put. Za neku figuricu, ili ove male aplikacije. Ali moram ti napomenuti da su torte niske (3 piškote) i veoma male, pa zato mi je i ostalo. Donja je prečnik 26 cm, a gornja 16 cm.

Svaka cast, za prvu torticu i to na sprat je IDEALNO :klap: :klap: :klap: vidis da se trud itekako isplati!!!

Inace, nisu ti to jako male torte, sto se tice precnika, to je neka srednja varijanta, ali za visinu ces sljedeci put 4 korice i to je to, bice super!!! Nadji ovdje na temi recepti, savjeti itd dobre i sto je najbitnije isprobane recepte od iskusnih majstorica, jer ipak en moze svaka torta pod fondan, ili mozda i moze ali ima fazona kako malo da je prilagodis i bice sljedeca torta kao zmaj :cmok2:

Hvala, hvala draga Daco, bez tebe ništa ne bi bilo:dash:

Ali što se tiče visine, ja sam to namerno pravila da ne bude velika, jer sam nosila u poklon radi štosa, a naravno da se poigram i sa fondančićem.

A da je mala Daco, jeste, navikla sam na one megalomanske od bar 50 parčadi. Jer su fešte uvek sa puno ljudi, pa mi je ova jako mala, kao da sam je pravila umesto nedeljnih kolača:zcepanje:

Evo mene ponovo sa pitanjem..:think:
posto nisam dosad prekrivala torte fondanom..koliko mi fondana treba da prekrijem moskvu i zoju??..planiram da zoja bude preko moskve..okrugle..gornja 25cm a donj30
dali svaku prekrijem posobno pa oh onda sastavim ili mogu da prekrijem gornju a donju prekrijem samo onaj deo koji se vidi???
hvala unapred..
:bye:

Slične teme

Back