zvoncica_vila
Primećen član
- Poruka
- 601
Pa videla sam iz prilozenog da tebi nije to problem, jer je jagoda kao iz kalupa!!.. za sebe sam rekla..iako nisam ni pokusala ta sklapanja-MISLIM da mi ne ide
plazma, i oblikovanje... e, to vec mozeeee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno pitanjce...
Kako se koristi onaj prah sto proizvode stamenkovici.
Da pojasnim kupih srebrni prah a ne znam da li se koristi cetkicom pa razmazem ili se ubaci u cist fondan pa on svetluca ili kako vec?
Spremna sam na ovakve reakcije...
![]()
zanima me kako da skinem visak prah secera sa fondan figura,pokusala sam sa malo voda,ali mi to onda izgleda ubrljano? hvala.....
Imaju li oni svoj sajt ili neki telefon?Drage moje, evo ja bila u Basti i tamo imaju zelenu zicu u pakovanju od 2kg - 648din pise domaca proizvodnja i od 2,5kg - oko 800din, mislim da su neke strane, nisam detaljno gledala! Debljine su od 0,7mm 0,8mm i 0,9-mm. Ja kupila te od 2kg pakovanje i debljinu 0,7mm, jesam li pogrijesila, jel treba deblja da ja sutra odmah idem da zamjenim![]()
![]()
ja je uzimam u Eurowiltu...ali znam da zica ima i u pomenutoj Basti, Cvetnom dekoru na B.Brdu....
da ta je iz eurowilta..ali 26ica ti je prva do najtanje28 je najtanja a 20 najdeblja kod nas i nju koristim za veca srca, zvezde i sl...
inace ima i debljih od 20-ice..ali kod nas nisam nailazila