Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa slušaj... mnoge od nas i 6 noći da rade ne bi bile u stanju da naprave takve orhideje!
Naravno.vi u bilo koju cokoladnu tortu mozete ubaciti visnje ili mix crvenog voca, maline, jagode..zavisi cemu je sezona..experimentisite....istrazujte....mnogo toga moze da se izmeni i da se kombinuju novi ukusi...osnovni recept za neku tortu moze odlicno da posluzi kao baza za neke druge kombinacije...ja sam vecinu recepata preradila i prilagodila po nekom svom osecaju i dosta stvari pravim odokativno zato mi i jeste jako tesko da nekome iskucam tacan recept bas onako kako radim jer je meni kolicina belanaca za kore u tortama poput moskve, milke, i sl nezavisna od kolicine zumanaca za fil, kog pravim vise, kad povecavam mere za tortu cesto povecam fil, a ne i kore - znaci nije srazmerno u tom smislu itd......zao mi je jedino sto nemam preseke torti, jer ih ne jedemo.pozz.....
evo da podelim sa vama moj razlog za umor pa laku noc
dvorac sa princezama....
![]()
maca kitty ... nebrojim koja po redu...ISTA....
![]()
Princess, ne daju boncu...odlicaaan jeeee!! Orginalan i neobican, bas mi se `dja!!![]()
fondantorte, dvorac je divaaaan!!!!!!!