sanja d
Aktivan član
- Poruka
- 1.134
Je ne natapam nego poprskam samo malo,onom pumpicom kao fajtalicom
i od one mase za korice mi izadje 5 korica precnika 25cm,jednom sam razvukla na 6 ali su bile mnogo tanke,lomile su mi se.
i od one mase za korice mi izadje 5 korica precnika 25cm,jednom sam razvukla na 6 ali su bile mnogo tanke,lomile su mi se.
Poslednja izmena:
Druga stvar je što sam ograničena cenom, a koristim samo prvoklasne sastojke (izuzimajući puter, sa njim ne radim), tako da mi je zaista teško, i zaista se borim kao lav. Eksperimentišem sa korama, sa dimenzijama, kilažom, visinom, širinom, dužinom...Ispade pravljenje torti prava nauka. 

, ja kore uglavnom pecem na 180 oko 20 min. Jedna od prvih porucenih torti mi je bas bila Zoja, secam se da mi je musterija (inace poznanica) tada prokomentarisala da je torta bila OK, fil je bio sjajan ali da su joj kore suve. I sebi kad je pravim budu mi suvlje pa me sad zbuniste, mozda bi bile socnije ako bi ih manje pekla? Zadnji put kad sam pravila sam poprskala sa malo cokoladnog mleka (znaci sto sanja rece ne potapanje nego fajtanje
) i gospodja koja je narucila kaze da nikada nije jela ukusniju cokoladnu tortu... pa ti sad budi pametan