fondantorte
Primećen član
- Poruka
- 857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala ti daco puno,puno,puno....tenesa torte su raj za oci

Jeste,iz D-boxa su podloge,zvacu sutra da reklamiram
sreca pa nisam kupila puno,a sta cu od ponedeljka........ videcu
Za ovu iz "Puratosa" i ja znam od pravog poznavaoca u kojeg imam beskrajno poverenje da je najbolja na našem tržištu. Meni je nedostupna pa je nisam probala.Ja sam do skoro koristila dekor up,ali od kad sam probala slatku pavlaku iz puratosa vise je ne menjam,ukus je fenomenalan,jeste malo skuplja i mora da se kupi paket od 12 l,probajte necete pogresiti.
Ja od njih kupujem odkad sam pocela da radim torte i nikad nisam imala zamerku stvarno su korektni a nisu ni skupiI ja kupujem od Mače-diva već 15 god.i sa njima sam prezadovoljan a postoji i svaki dogovor u smislu debljine,štampe...

velika pohvala za vas koje tako odlicno pravite sirene, i sve ostale slicnosti!
A Vi pomozite savetima, sta mi je sa fondanom, zasto nije lestican, kruni se..? I naravno, dajte savet kako da sto bolje odradim svoju prvu narucenu torticu?! 

hehe...nego wenge al se alkohol nije svuda osusio dok sam slikala pa negde suvo, negde ne, negde tamnije
al sta cu, do nosenja je sve bilo suvo, to mi je bitno 

Uh.....hvala ti puno draga moja,znas da mi puno znaci tvoje misljenje i podrska...HVALA TI PUNOOOOO....ima bas lepih torti, ali bih svakako izdvojila Tenesu..koliko je mene odusevilo kod nje od samog starta kako su torte pedantno uradjene, zagladjene..a vala i vrlo vrlo verne originalnim likovima - tebi skidam kapu!znam da nisi dugo u ovom poslu, ali kao de jesi![]()

Bez komentara svaka vam cast![]()