TORTE: recepti, saveti, ideje...

Jeste,iz D-boxa su podloge,zvacu sutra da reklamiram :)
sreca pa nisam kupila puno,a sta cu od ponedeljka........ videcu

Ja sam proslu turu kupila od MACEDIV iz Bg, bas sam danas planirala da zovem da narucim opet, nisam do sad imala takvih problema, pa eto, mozes i ti pokusati kod njih br tel. je 011/3467-225 063/666-780 samo ja mislim da su oni na kolektivnom godisnjem, ali imaju dezurne u proizvodnji. Ili nazvati DELFIN, oni su u Rakovici i prodaju isto njihove podloge http://www.delfinpak.com/cenovnici.php?id=kutkarto

Da javim iskustva... obe ove pavlake koje sam kupila su se fino mutile i bile cvrste ali ukus im je blago receno ocajan... to nije to! A najgore mi je kad se kolac izvadi iz frizidera a slatka pavlaka i dalje topla, ne moze se ohladiti i ne kontam zasto.... Ipak su mlecne pavlake ono pravo mada je raditi sa njima mnogo teze...

Ja sam do skoro koristila dekor up,ali od kad sam probala slatku pavlaku iz puratosa vise je ne menjam,ukus je fenomenalan,jeste malo skuplja i mora da se kupi paket od 12 l,probajte necete pogresiti.
Za ovu iz "Puratosa" i ja znam od pravog poznavaoca u kojeg imam beskrajno poverenje da je najbolja na našem tržištu. Meni je nedostupna pa je nisam probala.
Inače, i ja najviše volim "Imlek"-ovu jer je jedina koja mi je uvek dostupna a mlečna.
Meni to dođe ko' margarin/puter.

Hvala svima na lepim komentarima,i da odgovorim na pitanja u vezi torte.Torta je od šlaga kao i ova.
258awrm.jpg
a gerberi od dekor mase.

Poslednja izmena:
Nisam slikala torte, jer nisam imala aparat, pozajmila sam drugarici kojoj sam i pravila tortice za cerkicu, zamolila je da slika, ali eto, vidite i sami..ovo sam uspela da iceckam nekako cisto da ih vidite :( :besna:
attachment.php
attachment.php

Necu sebe ni da potcenjujem ni da precenjujem, ali nisam bas zadovoljna. Prvi put ih radim, vidim greske.. nemam iskustvo sa figuricama, fondan mi nije elastican..nisam imala bas sav potreban alat, i ispale su tako kako su ispale..Bolje su izgledale dok nisu odneli tortu, na +40C, jos nisu imali mesta u frizideru pa je staja pola sata napolju, zato su se figurice i iskrivile..Mnogo su me namucile, nisam ni sanjala da su ovako teske, zato :worth::worth::worth: velika pohvala za vas koje tako odlicno pravite sirene, i sve ostale slicnosti! :D Skidam vam kapu! Hello kitty je bila daleko laksa, komplet sam je ukrasila za manje od sat vremena! Posle nekoliko ne prespavanih noci jer sam uvek cekala da mi sincic zaspi, i tolikog mucenja oko njih pomislila sam-njih nikad vise!!!! Ali zamislite kad imam prvu narucenu tortu (yupiiiii) i to Zvoncicu (moju imanjekinju heheh) i Petra Pana za nedelju..i ne znam sta cu sama sa sobom! Prva torta za koju cu uzeti parice, i neeeeema sanseeee da odbijem..sada, bar znam neke greske, pa ce biti bar 20% lakse :mrgreen: A Vi pomozite savetima, sta mi je sa fondanom, zasto nije lestican, kruni se..? I naravno, dajte savet kako da sto bolje odradim svoju prvu narucenu torticu?! :zag:

....ima bas lepih torti, ali bih svakako izdvojila Tenesu..koliko je mene odusevilo kod nje od samog starta kako su torte pedantno uradjene, zagladjene..a vala i vrlo vrlo verne originalnim likovima - tebi skidam kapu!znam da nisi dugo u ovom poslu, ali kao de jesi :worth:

prodje i vikend i od mene evo....

sirena - milka, mocart torta

handy manny - nugat i esterhazy - naravno pod nije crn, majke mi :) hehe...nego wenge al se alkohol nije svuda osusio dok sam slikala pa negde suvo, negde ne, negde tamnije :) al sta cu, do nosenja je sve bilo suvo, to mi je bitno :)

pravo na ljubav - to je ona sa munchmallow keksicima

nugat - za karatistu

andja - milka, moskva

e bas danas hladno i nije za klimu, ali ako nekom bude trebalo da se rashladi :D

p.s. daljinski na zahtev hahah :)

i Shirley Temple,kapri

....ima bas lepih torti, ali bih svakako izdvojila Tenesu..koliko je mene odusevilo kod nje od samog starta kako su torte pedantno uradjene, zagladjene..a vala i vrlo vrlo verne originalnim likovima - tebi skidam kapu!znam da nisi dugo u ovom poslu, ali kao de jesi :worth:
Uh.....hvala ti puno draga moja,znas da mi puno znaci tvoje misljenje i podrska...HVALA TI PUNOOOOO :)

Slične teme

Back