TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php
attachment.php

Može, hvala ti .baš si ljubazna :). a mogla bi i BMW da mi pozajmiš kad razvozim torte:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

moze pricezo za tebe moze, imamo ga dugo i kad smo ga kupili meni se nije svide zato sto je karavan i dobio je od mene nadimak paprikar (karavani me asociraju na one sto stalno vuku nesto na pijaci) ali vec dugo iz miloste ga zovemo tortar, ogroman gepek, obozavam karavane..... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::cmok2:

a koji si problem imala sa kravicom @mamaKristina?
meni je najbolja master martini decor up - ali da se ne bi smarala da ides do metroa od ovih ostalih sve su mi manje vise iste...kad nemam decor up, nekako se najcesce uhvatim za meggle - ona sto ima nacrtanu svarcvaldicu na pakovanju i dobra je :)

Dobar dan i od mene nije me bilo odavno zar ne ?Obaveze pritisle sa svih strana posla preko glave pa ne stizem da kuckam ali redovno pratim sta se radi,inace meggle najbolja za sada slatka pavlaka na nasem trzistu a kravici toliko varira kvalitet da se ni ne usudjujem da je uzimam hole i halta nisu lose ali meggle na prvom mestu ,odoh da oblikujem harmoniku svasta ovim ljudima pada napamet ali sta da se radi zato smo tu da im ispunjavamo zelje....

Hvala svima na bonama, ovako kolektivno. I kolektivno da odgovorim, nemam vremena pojedinačno, razumećete me. :D

Fondan sam pravila sa C želatinom, C šećerom u prahu i crvenom "milkom" bojom u prahu, koju sam dodala u šećer u prahu, izmešala, pa preko toga sipala onaj tečni deo. Ružu nisam ja pravila, to ne umem, priznajem, no sam je kupila.

Inače, nisam bila kod kuće kada je devojka došla po tortu, ali svekrva mi kaže da se oduševila i da je baš onakva kakvu je zamislila. :D Inače, kada je došla da naruči tortu, rekla mi je da će sva rodbina (svadba je u pitanju) da kupi one šabačke torte 4 kg = 1800 dinara, ali da ona baš hoće da joj ja pravim, jer zna da ću napraviti kako ona hoće. :D

I mnogo sam ponosna što sam opravdala njeno poverenje. :D

I mnogo sam srećna što ste je vi odavde tako lepo iskomentarisale. Hvala.

Od mene jedan leptirko:)-Moskva torta
attachment.php
Prelep leptir...:)
igf70j.jpg

2r7sm6q.jpg

Fondan je domaća radinost. Boju sam pomešala sa šećerom u prahu, i dobila ovako intenzivno crvenu, a fondan ostao elastičan. Možda nekome pomogne. :D

Divna crvena boja, a i izgled torte je bas lep...nego...za onu izjavu za ruzu se ide u cosak, nemo da sam te cula vise da kazes da ne znas, licno ti Teta Ira ispred mene pokazala, pa gde si bre gledala?:rtfm:
Ako smo mi cupkali za lubenice i nismo gledali sto ti nis, a?:mrgreen:

Jaca023:
Divna crvena boja, a i izgled torte je bas lep...nego...za onu izjavu za ruzu se ide u cosak, nemo da sam te cula vise da kazes da ne znas, licno ti Teta Ira ispred mene pokazala, pa gde si bre gledala?

Ma bila ona posle toga opet kod mene, i opet mi pokazivala. I kupila mi onaj sekač za 5 latica. :rumenka: I sve ja to teoretski razumem, ali kada treba praktično da primenim, ne ide, pa ne ide...Pa ne mogu ni ja da znam BAŠ sve. :D

a koji si problem imala sa kravicom @mamaKristina?
meni je najbolja master martini decor up - ali da se ne bi smarala da ides do metroa od ovih ostalih sve su mi manje vise iste...kad nemam decor up, nekako se najcesce uhvatim za meggle - ona sto ima nacrtanu svarcvaldicu na pakovanju i dobra je :)

Ja ili nisam umela ili ona nije bila dobra...nikad nije htela da mi se lepo umuti,a cesto koristim slatku pavlaku i ovako nevezano za torte....pritom sto znam jos mnogo zena koje su se pozalile da im nije valjala!!!Sto i cilence kaze njoj tako varira kvalitet...strasno...A kakva je ta decor up?Gde je kupujete?

ja da kucnem u drvo nisam imala problema sa njom..mada je za torte nisam sad dugo koristila, ocigledno se kvalitet promenio..a decor up ima u jablanici i u metrou..u jablanici je jefitnija...a poti sam danas pomenula da ako bas hoce tu ima u mterou jer sa Cukarice ici do jablanice po 1l pavlake - ne isplati se :D

Slične teme

Back