TORTE: recepti, saveti, ideje...

Kravica je prava mlečna slatka pavlaka pa je zato s njom "problem" - ne sme da se previše muti jer se odvaja masnoća. Ostale su uglavnom biljne i sa njima nema problema - što se duže mute to su čvršće.
Za vreme nestašice putera i sl. pavlake probala sam jednom Meggle mlečnu pavlaku (retko gde može se nadje) i bila je neka Campina, takodje mlečna ali se ja uvek vraćam na kravicu, ukus je neuporediv.

Prije godišnjeg dvije tortice na koje se jako ponosim a nadam se da se i vama sviđaju

betatorte008.jpg

betatorte006.jpg

betatorte024.jpg

betatorte013.jpg

Evo od mene jedna obicna,nego da li vam se desavalo da kad brisete podlogu na kojoj je torta,skida se boja sa nje???Ja sam poludela,zavrsila tortu,kad sam krenula da izbrisem podlogu,uopste nisam pritiskala puno,kao i uvek sto radim,lepo mi se boja sa podloge skinula.Jos kad sam videla da mi je to poslednja koju imam :besna::besna::besna: musterija je odnela tortu sa tako musavom podlogom,bas je izgledalo ruzno :(

attachment.php

u poslednje vreme su podloge u eriksonu koje dobijaju iz D boxa ocajne! meni se desilo da mi je ostalo na glacalici i onda sam posla tortu jos malo da zagladim i kad je ostao trag preko nje!!!poludela sam a nisam imala pojma od cega..i onda pogledam tacnu a ono kao da sam je koristila 3 puta do sad, skinuta boja na nekim mestima..da ne pricam sto im u poslednje vreme salju plice kutije, a ne one duboke - sve u svemu jako los kvalitet

Slične teme

Back