TORTE: recepti, saveti, ideje...

evo i mojih svecanih
attachment.php

attachment.php

Malo me ima malo me nema ali još nisam shvatila kako napraviti da je slika več u startu veča.ali za ovu ako je želite vidjeti morate samo kliknuti.Dragica malo sam si uzela na posudu ideju,kojoj je sljedio smijanje i rijeći da neće nositi takvu tortu preko granice.Kolegica ju je naručila za svoju šogoricu za 50 rođendan.Nije me zvala da dođem po nju da je ne pištaju preko znači biti će smijeha,jedva čekam ponedeljak

Hvala ti.To je pladanj,obicna daska presvucena rostfrajnim limom.
Svadbenom su me ogranicili,jer su se natezali s brojem komada(da ih sto vise bude),pa su male razlike izmedju nivoa,pa sam tu pravila kompromis s visinom, trebao je svaki nivo da bude visi.Sedef na ovim 2D cvjetovima skoro da se ne primijeti.Moglo je bolje.

Hvala ti.To je pladanj,obicna daska presvucena rostfrajnim limom.
Svadbenom su me ogranicili,jer su se natezali s brojem komada(da ih sto vise bude),pa su male razlike izmedju nivoa,pa sam tu pravila kompromis s visinom, trebao je svaki nivo da bude visi.Sedef na ovim 2D cvjetovima skoro da se ne primijeti.Moglo je bolje.
Malo mi je nejasan taj ,,rostfrajni lim,,? Ne zvuči mi kao ona samolepljiva folija kojom se presvlači mediapan( bar ja tako radim kad su u pitanju veće i teže torte).

Koliko lepih torti:worth::worth::worth:
Koja ce da mi bidneuciteljica...zaostajem:mrgreen:

E ovako...za ovu tortu tj zbog ove torte mi je proradio zuc...
Gospodja je narucila cirkus, naravno i nacrtala sta zeli i kako zeli:roll:na osnovu vidjenja torte u BG gd je, navodno htela da naruci, ali je bilo ne izvodljivo zbog prevoza, pa je eto resila da ipak naruci tortu kod mene, jer joj pravim vec jedno vreme torte.
Dosla je ujutru, tri sata pre dogovora, naravno torta nije bila gotova, imala sam jos, i kada je videla, pocela je bukvalno da me pljuje i da izrazava svoje nezadovoljstvo, govoreci da to nije ono sto je ona videla u BG:eek:kao da ja znam sta je ona videla ako nije znala ni da mi prenese:evil::evil::evil:
E dotle je islo vredjanje, da sam joj rekla da me ostavi da radim, a da doje u dogovoreno vreme i da smo zavrsile sa saradnjom za sva vremena.:evil:
Otisla sam na posao dva sata kasnije, jer mi je bukvalno pozlilo, to jos nisam dozivela od kada radim.
Muz mi se javio posle, da ja bila po tortu, da se odusevila kadaje usla i da torta izgleda sasvim drugacije, pa naravano kada je tek tada bila gotova ida ce me nazvati da se izvini:evil:
Zvala je ali sam bila van kuce, sreca njena, kaze da su se svi odusevili sa tortom, devojcice pogotovo, a da je ukus bio fenomenalan:evil::evil::evil:
Dzaba joj sve, ja sam joj rekla sta sam imala i stavila tacku za sva vremena i ne odustajem:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
IMG_9332-1.jpg

Jedan bakugan, qq sto ih ne volim...
IMG_9310-1.jpg

Za jednu malu damu...
IMG_9339-1-1.jpg

devojke prelepe su vam torte...
ja sam evo danas napravila tortu sedmo nebo... nafilovala je i dodala jedan red slaga pre kore... ostaje mi da veceras slag stavim na sve ivice torte a sutra da ukrasavam...
e sad ja u kuci nemam klimu... strasno je vruce i meni se slag bas topio... kad bih to mogla nekako da resim kad budem ukrasavala... sad sam sve na brzinu... ali pokusacu da ukljucim ventilator pa onda sutra oko 12 da ukrasavam... nadam se da to nije rano... cerkica bi duvala svecicu sledeceg dana? jel rano ili ne?

Ne folija,bas lim.Kod limara sam to radila.skroz okolo je upakovan u rostfraj,nitnama pricvrscen,ispod ima malo postolje da bi bio odignut,pere se.Cak sam se bojala da ce na tim spojevima voda ulaziti pa praviti problem,za sad nista.

Maji77, da li biste hteli da uslikate taj stalak izblizaa i da ga postavite ovde, kako bih mogla da vidim kako to izgleda?
Hvala! :worth:

Ne folija,bas lim.Kod limara sam to radila.skroz okolo je upakovan u rostfraj,nitnama pricvrscen,ispod ima malo postolje da bi bio odignut,pere se.Cak sam se bojala da ce na tim spojevima voda ulaziti pa praviti problem,za sad nista.

Maji77, da li biste hteli da uslikate taj stalak izbliza i da ga postavite ovde, kako bih mogla da vidim kako to izgleda?
Hvala! :worth:

Slične teme

Back