evo i mojih svecanih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo mi je nejasan taj ,,rostfrajni lim,,? Ne zvuči mi kao ona samolepljiva folija kojom se presvlači mediapan( bar ja tako radim kad su u pitanju veće i teže torte).Hvala ti.To je pladanj,obicna daska presvucena rostfrajnim limom.
Svadbenom su me ogranicili,jer su se natezali s brojem komada(da ih sto vise bude),pa su male razlike izmedju nivoa,pa sam tu pravila kompromis s visinom, trebao je svaki nivo da bude visi.Sedef na ovim 2D cvjetovima skoro da se ne primijeti.Moglo je bolje.
Prvi put presvlacim torte u obliku brojeva,i iskreno,delovalo je mnogo lakse.Bas su me namucile.Slikano je nocas,mnoooooogo je lepsa uzivo
![]()
Ne folija,bas lim.Kod limara sam to radila.skroz okolo je upakovan u rostfraj,nitnama pricvrscen,ispod ima malo postolje da bi bio odignut,pere se.Cak sam se bojala da ce na tim spojevima voda ulaziti pa praviti problem,za sad nista.
Ne folija,bas lim.Kod limara sam to radila.skroz okolo je upakovan u rostfraj,nitnama pricvrscen,ispod ima malo postolje da bi bio odignut,pere se.Cak sam se bojala da ce na tim spojevima voda ulaziti pa praviti problem,za sad nista.
hvala na odgovoru... onda cu sutra da premazem celu tortu slagom oko 23h... i ukrasavacu je tad...