smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Te od kidi će se teško samleti.![]()
Što?
sad si me zaintrigirala da vidim kako šta ide u te kore...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te od kidi će se teško samleti.![]()
Znaš kako... da je "promašila" za manje, pa još i da proba... ili da je pravi za kući - OK su eksperimenti.Po meni to su takve kore da si ladno mogla da ih samo malcice zalijes sokom, one su i onako jako, jako kompaktne a i izdasne u isto vrijem. Ja sam se jednom cudila boze kako mi je kidy ovako ali bas bas exremno visoka (inace spada u visocije, li ova je bila...) i skontam da sam izrendala duplu dozu cokolade, ma musterije odusevljenje, ja im rekla (cisto ako naruce opet da se zna da nece biti ista)
Dešava se...Potrebno za 3 patišpanja :
12 belanaca
3 žumanca
12 kašika šećera
150 g crne čokolade
6 kašika brašna
i ja lepo podelila na tri al brasno nisam![]()
lepo mi doslo da placem....
Da znas Daco da sam razmisljala da ih zalijem mlekom ili sokom a onda sam ipak odustala....da ne rizikujem....mada su bas lepe ukusne
ostavicu ih nama, samo skuvam neki fil, imam sad viska zumanaca od novih korasamo da smislim koji....
Za sve zamerke na moderaciju (i ako ovo nije tema za to) postoji procedura.
Inače, informacije radi, po pravilniku foruma nije dozvoljeno javno komentarisati rad moderatora.
Sve drugo nije vredno komentara.
I opet ću ponoviti: Sve ono što kažemo, a pogotovo napišemo, govori o nama samima mnogo više nego o onome koga pominjemo.
Može ferero, ali može biti i kinder gde ćeš umesto eurokrema upotrebiti nutelu.a sad jedno pitanje kad vam netko ka\e da bi tortu sa LJESNJAKOM I NUTELOM koja vam prva padne na pamet. ja sam pomislila na fereero, da cujem vase prijedloge. hvala
Ja se nadam da će se javiti neko iskusniji po pitanju voćnih dekoracijaTreba da stavim voce preko torte, kao dekoraciju koja ide sa slagom...e sad, insistira se na banani i narandzi pa me interesuje da li to voce treba stavljam u zelatin, da bi zadrzalo boju i svezinu ili ne vredi...helpppp....?
pa i ja sam razmisljala ili da upotrebim limunov sok ili zelatin, ali ako uspes da nadjes tu slicicu slobodno postavi jer ce bilo koja ideja da mi bude od koristi...unapred hvala...
...
Pozdrav ,kazite mi da li neka ima ovaj mikser Bosh MUM 4600 kakav je
ja bih ga kupila
ali sam cula da je spor