fondantorte
Primećen član
- Poruka
- 857
jaoooo ceco toliko su dobre da nemam reci a kreativnost za hokejasku je totalno na nivou... ti si luda zena u najpozitivnijem smislu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jaoooo ceco toliko su dobre da nemam reci a kreativnost za hokejasku je totalno na nivou... ti si luda zena u najpozitivnijem smislu![]()

U novim plehovima, ja skroz zadovoljna.Hahaha, zato sam to i napisala. Imam utisak da je vecina ovde prisutnih pocela da se bavi ovim poslom iz ljubavi. I koliko god se nerviram kad nesto pravim i ne ide mi, vec sutra kad nemam posla uuumirem da nesto napravimCeco kad vec ne mogu da dam bonu, bar da ovde ostavim komentar. Svi vidimo kakve su ti torte, ali ovaj komentar da si pravila iz cistog zadovoljstva je za 100 bona. To je ipak ljubav. I ja se stalno zalim kada sam u guzvi, zbog situacije u kojoj ih radim, a cim se malo odmorim, radila bih iz ciste ljubavi.

Napravljenu loptu premažite buter kremom. Nema potrebe da je presvlačite fondanom, nego direktno na buter krem lepite isečene petouglove i šestouglove.Htedoh da pitam na temi ukrašavanje torti, ali vidim da ima i tema saveti, pa ću ovde.
Planiram da sinu pravim za rodjendan tortu sa loptom. Dole će biti reforma, obložena trakama fondana u dve nijanse zelene, kao fudbalsko igralište, a na njoj plazma u obliku lopte.
E sad, ja bih volela kada bih uspela da napravim one crne i bele petouglove, da bude kao pravi fudbal. Ali ne umem, a ne mogu ni da nadjem neki klip ili slike kako se pravi ili bilo šta.
jel bi mogla neka od vas koje ste pravile da mi da par saveta, ili link neki ili tako nešto?
Hvala unapred![]()
Evo ženice drage šema fudbalske lopte pa ako nekome bude koristila biće mi drago!http://img204.imageshack.us/img204/1600/3dsoccer15c.gif
Jesi li na ovo mislila Zorice?
http://imageshack.us/photo/my-images/5/vypocet.png/
Hvala ti Belo lence.Konstrukcija zaista podrazumeva (samo) šestar i lenjir.Da,da bas to.Hvala ti Belo lence.
Konstrukcija zaista podrazumeva (samo) šestar i lenjir.
Šestougao je tako najlakše i konstruisati, ali pošto nama ne treba konstrukcija već sam petougao, nije neophodno znati ga (geometrijski) konstruisati već je najjednostavnije koristiti uglomer.
Ugao kod petougla iznosi 72 stepena.
prvi put su mi narucili pepa prase tortu, ja ga sad gledam i nisam bas sigurna kako da dobijem boju za njega, jel to neka roza boja, da dodam mozda malo braon....ako je neko raspolozen za pomoc?

prvi put su mi narucili pepa prase tortu, ja ga sad gledam i nisam bas sigurna kako da dobijem boju za njega, jel to neka roza boja, da dodam mozda malo braon....ako je neko raspolozen za pomoc?

Na slici je navedeno da je ugao od 73 stepena, pored petougla piše, pogledajte uz sliku.......