TORTE: recepti, saveti, ideje...

još tortica ...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Šta piše? Ovo

Valjda je napisano mlevenog, jer nije napisano kokosovog brašna, nego kokosa. Pa da neuke domaćice, koje imaju gde da kupe kokos, ne iseckaju ga, nego izrendaju. :roll:

Mislim, post je tako maliciozno napisan, kao da nismo svi koji smo pročitali recept shvatili da se radi o kokosovom brašnu. Nego se belo lenče uvek ubaci sa tako nekim komentarima i podpitanjima, koja služe samo za podhebavanje, ni za šta drugo. :evil:

E stvarno ne mogu da verujem !!! Zasto tako? Ja sam ozbiljno pitala, ne mislim nikog da podj...... Mene nista vise ne iznenadjuje u ovom poslu, pa zasto bi se iznenadila ako bi se kokosovo brasno možda dodatno ubacilo u blender?! Ja sam svesna da koliko god bio neko uspesan u svom poslu ili dugo bio u tom poslu- uvek može da naidje na nešto novo.
Na ovo sam mislila -24 kašike kokosa (mljevenog)

ZD, odakle tebi takav zakljucak?

Poslednja izmena:
A joj :zroll:.
Na stranu to što neki ne znaju funkciju zagrade i pa postavljaju krajnje nebulozna pitanja i to na krajnje neprimeren način, ja se ipak radujem što se čitava diskusija završila smehom :znamiguje:
O pojmu "prostkluk" takođe ne bih, ali bez obzira na to koja tema je u pitanju, ovo je ipak forum a ne akademija. Nije čak ni kuvar već mesto gde se razgovara, razmenjuju iskustva ali i mišljenja i stavovi.
Dakle... ne mislim ništa da brišem. Idemo dalje z:)

Slične teme

Back