Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.695
Nisam ja svaki put pri lovi ni kada je za nas. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam ja svaki put pri lovi ni kada je za nas.![]()

U čitavu tortu ide 300g keksa... I nije neka ušteda ako staviš neki drugi keks a ne plazmu...Htela bih da pravim ovu tortu al me zanima kakav mlecni keks stavljate ?
U celu tortu ide 300gr ? Ja sam razumela da u fil ide 300 gr plazme a u koru 100 gr mlecnog keksa ,znaci ukupno 400 gr ,gresim li ?U čitavu tortu ide 300g keksa... I nije neka ušteda ako staviš neki drugi keks a ne plazmu...

Šta piše? Ovo
Valjda je napisano mlevenog, jer nije napisano kokosovog brašna, nego kokosa. Pa da neuke domaćice, koje imaju gde da kupe kokos, ne iseckaju ga, nego izrendaju.
Mislim, post je tako maliciozno napisan, kao da nismo svi koji smo pročitali recept shvatili da se radi o kokosovom brašnu. Nego se belo lenče uvek ubaci sa tako nekim komentarima i podpitanjima, koja služe samo za podhebavanje, ni za šta drugo.![]()

Za mrtvu ozbiljnu toni, domaćicin švaler
http://forum.krstarica.com/showthre...veti-ideje?p=19855477&viewfull=1#post19855477
Zahvaljujem! PS: probala sam sa pretrazivacem, majke mi, al izgleda da keije svalera!

Zd genijalan smajli, gde ga samo iskopa.....jos uvek se smejem...
.

.