hello kity
Primećen član
- Poruka
- 971
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek se on vraca sto pre

..inače biće

Pozdrav svima !!!!!! Nova sam na ovom forumu,prelistavala neko vreme,odusevila se vasim receptima i idejama i eto pridruzila se i ja !!!! Obozavam da kuvam,mesim isprobavam i eksperimentisem po kuhinji.Sad mi od vas treba jedan savet:torte do sada nikad nisam oblagala fondan masom,pa me interesuje koliko dugo( dana) moze ostati u frizideru a da se dekoracije ne pokvare? Torta mi npr. treba za subotu , a da li bih ja mogla da je napravim u cetvrtak? Unapred hvala na odgovoru. Pozzzzzz....
Nisam Daca, ali solidno radim sa šlagom, pa da probam da pomognem.
Ja konture iscrtavam crnom bojom, nekim okruglim nastavkom. Broj 2 ili 3.
Nisam Daca, ali solidno radim sa šlagom, pa da probam da pomognem.
Ja konture iscrtavam crnom bojom, nekim okruglim nastavkom. Broj 2 ili 3.

Hvala Teta Ira na odgovoru.Planiram da napravim tortu Esterhazi mislim da je dosta cvrsta i pogodna za oblaganje fondan masom.Posto buduca svekrva -a to sam ja naravno 26.ovog meseca ide da veri snajku ,molim za neku lepu ideju kako da ukrasim tortu,moze neka slicica ako nije problem....

ja imam dobar recept za reformu i napisacu ga do veceras,a meni treba predlog sta da pravim za svadbu 12 juna koja se odrzava u Kacarevu,a ja sam u Resniku,sto mu dodje nekih 50-60 km puta.Sad,ako bude ovakvo vreme,a nadam se da nece,moze bilo sta,ali...sta ako bude 30 stepeni????Torta ce biti na 2 sprata,jedan na drugi.
Treba mi Pomoc!!!!
Da li neko ima recept od reform torte stim da mi napise i vreme pecenja korica .Htela bih probat napravit krivu tortu svojoj kcerki za rodjendan, pa me jos interesuje koju prvu tortu da stavim da moze drzat ostale![]()

Smeh koja kolicina secera ide u fil...![]()