TORTE: recepti, saveti, ideje...

prvi put pravila štrumfove ! :)

Prilozi

• DSCF2903.jpg
    DSCF2903.jpg
    35,4 KB · Pregleda: 31
Evo mojih tortica od prosle nedelje, a Dunjinu rodjendansku zajedno sa slavljenicom cu staviti narednih dana.
Hvala svima na cestitkama

Musterja je poslala sliku koju je trebalo prenijeti na tortu, inace ispod je Lud-Lab (cokolada, visnje)
attachment.php

Ovo je cokoladna torta, za jedne bake 75 rodjendan, rekli su samo da bude bijela i srce, a meni se cini da sam ovako napravila da je malo neobicna a opet elegantna
attachment.php

i jedna Pepa, nisu htjeli figuricu, ispod je moskva snjit
attachment.php

zaboravila sam je slikati sa lijeve strane gdje sam stavila onu njihovu zutu kucicu sa crvenim krovicem i plavim prozorima

Evo mene tek sad na forumu.
Ukusa je odlicnog i svi koji su je jeli je samo hvale, meni je tako bas super u sad ovom periodu kad nema svejzeg voca, mozes propbati i sa ananason i coko bananicama, sto da ne. Mada, ja sam je pravila u raznim kombinacijama: maline,.jagode, kupine, pa sve to zajedno kao sumsko voce (kako je ko trazio), ja lijepo kazem da je voce iz zamrzivaca onako mecavije i sve ostalo sto uz to ide, ali svi su je i takvu hvalili.
Ja sam isto probala svoju sa bananama na nekom rodjendanu gdje smo i mi biuli gosti, tako da moje sve pohvale i preporuke
dali moze daca su da mi kaze kakvog je ukusa sa bananama,
a tvoja "milka" izgleda bas ukusno i izdasno

IZGLEDA VRHUNSKI!!!
Kore su ti tanje nego meni sto ispadnu, ja pecem u 23x33cm! Ali to i jeste po tvoj ukusu, tako da je super!

Ukus je vrh vidjeces, svima se uvijek svidjela, samo mi moras reci jesi li kuvala vise fila ili onako kako ja nadodam zapremine :whistling:

E sto ja zaredah sa postovima, ali kad men nema pa nema vikendom... Morala sam povaj presjek da komentarisem, pa makar
Pravila je Daca_Su sa bananama i čokoladnim bananicama.

A ja sam pravila "milku"po kokinom receptu, a Dacinim instrukcijama. Hvala Daco. Kada čujem utiske, onda ću ili da se hvalim ili da se žalim.

2vrtwyo.jpg

Na oko je baš po mom ukusu. Visoka 7cm, a teška 5kg. :eek:

Poslednja izmena:
Evo i od mene koja tortica.
Devojka je slavila rodjendan, a njen momak je rešio da je ovako iznenadi

Jednoj starijoj gospodji, od njenog pažljivog sina za 8. mart.Gospodja mama voli ruže :)

attachment.php

Partizan,opet ;)

Bila su i 2 chesecake,ali ih nisam slikala, a treći, koji je bio za nas je nestao brzinom svetlosti. I to su se podelili ovako-Andrej voli plazmu, pa je njemu podloga , Andjela voli voće, a mm sredinu.
Imam još neke slike u novom telefonu,samo još da se usaglasim sa tehnikom kako da ih prebacim na komp.

Slične teme

Back