TORTE: recepti, saveti, ideje...

mozda je ona iz Jablanice Barvalova,u malim kutijicama? ima valjda boja sreb. i sedef...boja je super, lepa jaka pravo srebero.
Daco- kada sipas cokoladu na foliju moras da je ostavis na hladno mesto iliti u frizider da bi se lepo oslikalo i da bi ostao transfer na cokoladi...ako zuris onda na par min u zamrzivac i opet je ok, ostace transfer...

Evo mene, sva sam gužvi, več od početka godine :(
nikada nemam dovoljno bonica, za sve ... .ali polako, svaki dan pomalo :)

evo jedne hk, opet :)

hk-glava.jpg
hk-glava2.jpg

tiket iz kladionice i novcanik pun evrica, obzirom da je tiket isplacen..... torta koja je jutros iznenadila jednog Ivana za rodjendan u Beogradu a organizaciju su priredile mama i sestra iz Crne Gore,kada sam odnela tortu Ivan je jos bio u krevetu i nije mogao da veruje da su mama i sestra koje su toliko daleko ipak prve cestitale rodjus sa poklonom....z:)

attachment.php

O tome smo pisali [post=17935281]ovde[/post] i [post=18044522]ovde[/post] i [post=19291359]ovde[/post] i sve su ti to neka naša iskustva, i sve to možeš naći uglavnom na temi Kulinarsko ćoše, jer uglavnom tamo ćaskamo. Sve zavisi šta očekuješ od ovog posla, koliko si spremna da žrtvuješ slobodno vreme, kakvo ti je tržište...Različiti smo, sa različitim načinom razmišljanja, i različitom računicom, tako da...valjda će se neko javiti da ti kaže nešto na tu temu.

Pročitah podvučeno. Ne mogu da verujem da se nekom isplati raditi torte po 800 din kilogram!? Razumem, kriza je i bla bla bla, ali što je jeftino- jeftino je. Svoje torte naplaćujem 1200 din kilogram + 200 za tacnu i kutiju, pa molim lepo. Nikoga ne vučem za uši da dođe kod mene. Moj moto je- bolje raditi vikendom i dve, nego 10 za male pare. To na kraju dođe na isto( što se zarade tiče).

Slične teme

Back