Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Pa naravno da moze, ona je super cvrsta, ali maloprije si pitala koja moze druga a da nije ta pa mi sad malo nije jasno sta tebi u stvari treba 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dacina čoko torta i zoja je jedna te ista torta. Donja, ispod moskve, može da bude nugat, doboš, reform, interkontinental, jafa, cvetna livada...
a moze li kokina cokoladna torta biti donja, to je nesto kao zoja ali se ne kuva fil, nego je ista smesa kao kora?
Ja sam ti još pre neki dan odgovorila da je to jedna te ista torta.
ja sad nista ne znam...ok, jedna ista torta je dacina coko i kokina coko torta a ustvari se zove zoja, jel...samo daca kuva fil, i ide slatka pavlaka a koka ne kuva fil i stavlja slag kao drugi fil...jel tako, ali ako ne kuvam fil onda je i ukus drugaciji? ja ne bi kuvala fil jer se bojim da cu ga opet prekuvati...a ako ga ne kuvam jel i onda torta dovoljno cvrsta za donju tortu?
Sve u svemu lepa torta,kore su joj super

Red bi bio da i ja ubacim nesto....
Uploaded with ImageShack.us
Ben i holly torta prvi put poruceni...
Ja sam nedavno napravio koru za tortu iliti Patispanj posto i on moze da se iskoristi u te svrhe.
Ono sto me iznenadilo je, da je testo naraslo samo u sredini dok na bokovima nije
Od materijala koristio sam jaja (prethodno odvojio belanca od zumanca) zatim brasno, secer i pecivo. Da li je trebalo da stavim jos jedno pecivo da bi bolje naraslo ili je nesto drugo .