Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Cile, svaka čast, sve su torte EXTRA al je moj favorit RED BULL
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zorice, mi smo krstili nasu djecu prvi vikend u julu, ne sjecam se tacno koji je to Svcetac, pisan je obicnim crnim slovima u crkveni kalendar, znaci nisu ni ona crna podebljana, ali se taj dan posti, nije ni Uskrnji, ni Bozicni post, ni jedan od tih velikih postova, ali je samo taj dan postan, i onda sam pravila sve posno ali bez tortice, nego samo brdo kolaca, tako je ispalo jer su kumovi dolazili iz inostranastva samo taj vikend
A zar i Dr. Oetker nije postan zelatin kad je isto biljni, ili sam ja nekako pobrkala loncice?
He, ovo je dobro. Sta treba, da telo drze kuci? U ormaru? LOLOnaj ko nije krsten ne moze biti ni sahranjen.
He, ovo je dobro. Sta treba, da telo drze kuci? U ormaru? LOL
Mi sa Dorcola isto razmisljamo!![]()
Jest' da nije za ovu temu, al' da odgovorim. Naravno da će umrlog sahraniti, ali ne pop. Upravo se to desilo prošle godine da oca moje najbolje drugarice nije "mogao" da sahrani pop jer nije bio kršten. Ali zato je mogao svake godine da dolazi da sveti vodicu za slavu, i da uzima parohijal. To može. A ovo drugo ne može.Zato sam ja na vreme postala ateista. Rođenjem.
Postoji pšenično bez glutena, ako je to problem. Ono je dosta skuplje i dobija se na recept, odnosno dobijaju ga oni kojima je ustanovljena celijakija. U filove može da se stavi skrobno brašno.