TORTE: recepti, saveti, ideje...

Hvala devojke, tako sam i mislila. Gospodja je inace vlasnica poslasticarnice koja mi je ponudila da joj dekorisem torte, posto vec za nju pravim figurice. Ja sam tu tortu odradila, kao malo dete se obradovala ponudi, ali posle te prve dekoracije shvatila da se to uopste ne isplati. Kaze zena koja je to pre radila, sa 300 gr. prekrije obe. A ja se pitala da li ona stvarno to ne zna ili se samo pravi blesava. Ona kao vlasnica samo napravi tortu, druga prekriva fondanom., a ja pravim figure. Mozete misliti. I samo na tome sto je proda zaradi vise od 50% njene vrednosti. Vec sam rekla da ja u stvari obozavam da pravim figure, ali stvarno nije OK da ja gulim po nekoliko sati, a onda neko dr. samo na prodaji uzme pare. Inace sam zene po kraju koje prave torte navikla da im ja radim dekoraciju, ali to verovatno uskoro menjam. Dok ja pravim figurice one urade po nekoliko torti.

attachment.php

attachment.php

Evo moje čokoladne torte i prvi put je to bila po Stefanelli receptu (malo sam imala nedoumica i problemčića :think:, ali riješili smo
A evo i prvog Betmena mislila sam da ću uspjeti da ga postavim u stojećem položaju kako sam prvobitno i pravila figuricu, ali nije bilo šanse, jako sam ga visokog napravila, pa je ipak malo sjeo da odmori :hahaha:

Strasno! Ja bih joj sto kaze Iva dala 300gr i nek prekrije, ma dala bih joj i 500gr i rekla "aj molim te da vidim prekrij ih bilo kako samo ih prekri" pitam se do kog coseta bi stigla!! Mamicu im olosku! o vlada, ceni svoj rad, i ne dozvoli da ga drugi potcenjuju, ti radis to za pare i udari joj cenu da otresa usima, ako joj se ne svidja nek` ode kod te sto joj prekriva torte..majko mila...:besna::besna:

Slične teme

Back