TORTE: recepti, saveti, ideje...

Da sve ne nabrajam posebno svim vrijednim majstoricama jedno veliko bravo za ove divne torte
Od mene za ovaj vikend isto malo tortica

hanamontana027.jpg

hanamontana023.jpg

hanamontana031.jpg

hanamontana009.jpg

Prezivjeh vikend,u stvari nije jos gotovo,skuvala,popekla,odoh da dremnem pa na filovanje za sutra.Uglavnom svadbe isporucene,iako nesto nisam zadovoljna ili zbog guzve ni u jednoj torti nisam uzivala..........vidjecemo sta ce reci.Slikice postavljam kad dodjem sebi...........podocnjaci do brade stigli,prosla noc 2,5 sata spavanja.Nego da vas pitam,imate li problem s kondenzom na fondanu,ovih dana svaka torta kao istusirana..........imate li savjet za to?

Ovih dana je ludilo.Svaka torta mi je onako vlažnjikava po površini.Frižider mi je no frost, nošene su u klimatizovanom autu, u kući radi klima, a opet vidim ja...
Rekli su mi da je u pitanju velika temperaturna razlika, ali ja mislim da je u pitanju ogromna vlažnost vazduhu.

hvala žene svima na bonama.. nešto mi stiska ovih dana sa vremenom pa ne stižem često an forum.. počinjem raditi :( gotov porodiljni, bumbo kreće u vrtić :( baš me neka depresija uhvatila.. Lado vraćaj se s mora da mi malo popraviš raspoloženje!!!

naklon svima za torte.. predivne sve redom!!

Maji, dobra ti je kriva torta, nego mislim da je kriva torta sama po sebi ukras...znaci ne mnogo oko nje detalja da bi dosla do izrazaja...
Kada bi se sa tvoje poskidali ovi "salovi" i masne itekako bi se videla...mislim da za njih treba vise raditi ukrase kao aplikacije, mozda samo nesto na vrhu kao 3D detalj...tako ona dodje onda bas do izrazaja...
Inace je torta kao torta prelpo uradjena, masne i boja i kako si uradila me je odusevilo.

Maji, dobra ti je kriva torta, nego mislim da je kriva torta sama po sebi ukras...znaci ne mnogo oko nje detalja da bi dosla do izrazaja...
Kada bi se sa tvoje poskidali ovi "salovi" i masne itekako bi se videla...mislim da za njih treba vise raditi ukrase kao aplikacije, mozda samo nesto na vrhu kao 3D detalj...tako ona dodje onda bas do izrazaja...
Inace je torta kao torta prelpo uradjena, masne i boja i kako si uradila me je odusevilo.
Da,Jaco,i ja sam shvatila u stvari da je zatrpana detaljima,musterija je tako zahtijevala,nego ja znam da prvo nisam spratove dobro centrirala,a i kosine na obadvije nisu istog nagiba.Sledeca bi trebala biti bolja,nadam se.

Slične teme

Back