Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
...na ovo ludo vreme dobro je da sve ostane citavo...ipak je dobar kapetan Kuka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala puno!...pravila sam neke figurice od fondana, sto retko cinim, bas retko, jer najvise radim sa ratlukom.
Napravila sam ih par dana ranije, dobro su se osusile, stajale su na torti mnogo vise od sat-dva i nisu se uopste ni topile ni pustale boju.
Mislim da ih treba samo sto duze susiti.
Imam jedno pitanje da Vam prenesem.Pravim koleginici jednu tortu, a drugu tortu će napraviti njena kuma.Ja ću joj napraviti neka slova koja treba da se polože na šlag.Koliko smeju dugo da stoje slova na šlagu(1-2 sata).Napraviću ih nešto deblje
Samo da potvrdim Jacin i Dragicin odgovor,naše torte su uglavnom od šlaga(95%),ali uspešno kobinujemo sa dekor masom.
Ma i ja sam u zbunu. Prvo sam mislila da me zeza i verovatno je tako, ali mozete li da verujete da neko ko ima fondan, prehrambene boje, modle trazi da mu napravim zvezdice? Ajde figure to ne moze svako da napravi, ali zvezdice.