cilence
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
25 i 15 cm su ti dovoljne da ti torta bude teska 5 kg sa fondanom ali pod uslovom da budu visoke od 10 do 12 cm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova guza ima silikone, 100 posto!
msneki imas dobru guzu...salu na stranu, torta je super!
ja za torte od 5kg ukupne tezine sa fondanom radim u 26-ici i nesto manje od 20-ice...otprilike 18cm...sem ako oni ne naglase drugacije, ali tada napomenem da ce biti nize.
Brano - ne moras da stavljas jednu na drugu bas pred samo nosenje. mozes i ranije...ako je nosis popodne odradis to prepodne i to je to. bitno je da je donja dovoljno stabilna da drzi gornju, ali to vec znas![]()
Žene, heeeelp! Treba mi pomoć!
Naručila mi žena tortu na sprat za 50 ljudi. E sad znam da ih moram probosti štapićima za roštilj kako bi bile čvršče, a kako ide presvlačenje fondanom? Prvo ih nalepim jednu na drugu pa presvlačim tako ili presvučem jednu pa nalepim drugu i onda presvlačim tu drugu? Valjda ste razumele šta sam htela da pitam...
I šta mislite jel dovoljno velika u kocka kalupu 35cm donja i 25 cm gornja? mislim da je suviše mala 25cm i 15 cm...
Ovo je iz nekog starog kuvara, pravila ju je moja tetka (koja je savršeno pravila sve moguće i slatko i slanoHVALA DOMACICE! KISSSSSSSS
E a sad imamjos jednu mukicu..Kad traze Boem tortu kako pravite?
Ja ovako: korice sa belancima i lesnikom, vanila krem koji delim na pola i u jedan deo ide cokolada...kora-zuti krem-coko krem-....
Da li je ovo u redu?
Ni jedna slatka pavlaka nije posna, jer se koristi izolovani mlečni protein koji nikako ne spada u "posno".Posto je bilo polemike oko biljne slatke pavlake, da li je posna ili nije....da li na kraju i koju koristite za posne torte?
Ni jedna slatka pavlaka nije posna, jer se koristi izolovani mlečni protein koji nikako ne spada u "posno".
Mama Kristina možeš. Ja kada imam puno posla uvijek dan ranije ispečem sve korice,onda idući dan filam.
Mogu biti izvan frižidera samo ih umotaj u foliju da ti se ne presuše kore.
hole pavlaka sadrzi mlecne proteine sigurno a halta kazein sto bi u prevodu bilo isto
Kako da uspem da mi se kore od belanaca ,tipa za mocart tortu ne lepe kad je izvadim iz pleha!Jel se to desava i vama?Sta da uradim mnogo me to nervira......![]()