www mira
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
sanja:evo nekog novog saljivdzije na temu rerne.![]()
btw, ne volim da pravim torte. ali zlato slane torte, rolate... e to je vec nesto drugo!
Sa rernom ili bez nje ja uvek tipujem na tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja:evo nekog novog saljivdzije na temu rerne.![]()
btw, ne volim da pravim torte. ali zlato slane torte, rolate... e to je vec nesto drugo!

sanja:hvala miro!
spremaj recept za svadbenu tortu![]()
![]()

S V A D B A A A ! Pa pašće valjda i neka rerna od kuma!sanja:hvala miro!
![]()
Goscica:a to je naša jagodica, ali nije mislila ništa loše!![]()
Goscica:S V A D B A A A ! Pa pašće valjda i neka rerna od kuma!sanja:hvala miro!
![]()
:wink:
UUUUUUU laveeeee!www mira:Goscica:S V A D B A A A ! Pa pašće valjda i neka rerna od kuma!sanja:hvala miro!
![]()
:wink:
I kljucevi od Auta![]()

A da mi listu zelja prosledimo kumu? :wink:sanja:samo vi zezajte, setite se kako je vama bilo!
kad bolje razmislim, necu tortu, ocu pitu sa jabukama na 5. spratova!!!
i ne mora od kuma tv. moze rerna. ves masina. usisivac... ima toga n+1 ali da ne davimo temu!

smeh:A da mi listu zelja prosledimo kumu? :wink:sanja:samo vi zezajte, setite se kako je vama bilo!
kad bolje razmislim, necu tortu, ocu pitu sa jabukama na 5. spratova!!!
i ne mora od kuma tv. moze rerna. ves masina. usisivac... ima toga n+1 ali da ne davimo temu!![]()
)... daklem, sasvim bi se lepo mogla uklopiti i pita od jabuka!
!

Mene niko ništa ne obaveštava.sanja:pozdrav ekipi!
pita sa jabukama-uvek!
a kum se vec splasio sta ga ceka...![]()
Pa ni mene... sve nešto izokola!Espanol:Mene niko ništa ne obaveštava.sanja:pozdrav ekipi!
pita sa jabukama-uvek!
a kum se vec splasio sta ga ceka...![]()
![]()

sanja:d-mol, dobrodosla medju hedoniste!
moja omiljena knjiga je "kao voda za cokoladu" laure eskivel. i tacno zma o cemu pises. ljubav je glavni sastojak svega.
d-mol:Ćao ljudi, evo ja da vam se priključim.
miro sajt je super, našla sam napokon drugačiji recept za grilijaš tortu.
Ja volim da prčkam po kuhinji, ali se uglavnom bavim oblicima. Obožavam da pravim 3d torte, ali ne bežim ni od ovih klasičnih.
A što se tiče uspešnosti ja se vodim parolom da je najbitniji sastojak mnogo ljubavi prilikom pravljenja i ne može da omane. Ako je neko čitao knjigu ili gledao film "Kao voda za čokoladu", znaće o čemu pričam.
Poz za sve![]()
Zašta sam ja ovde turao recept za marcipan + dao fotku sa "idejnim" rešenjima?www mira:Uvek se nekako snadjem mada mi ukrašavanje malo teže ide.
Ja pravim torte ne samo od materijala sa kojim možeš da vajaš nego pravim i sa korama. Prvo odlučiš kojeg oblika.Kuća,dvorac, životinje, cvet, lopta i dr. Onda koja torta. Ispečeš kore, iskrojiš kore, filuješ i na kraju spolja daš završnu formu.Za spoljni izgled koristiš razna jestiva pomoćna sredstva. Nego ne znam šta sam se raspisala.
Da ne prozivam, znate koje ste. Hajde UDAVACE šta čekate, udajte se vec jednom pa da vam deci pravim rodjendanske torte dok načisto "ne zardjam"![]()