TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
clock_35.gif

mislim da me boli glava od foruma.
ili je od posla... ili je zato shto nisam jela nishta.... ili shta?
ebem li ga.
E nisi jedina.
Ne znam sta mi bi danas , ceo dan jaka glavobolja...pa temperatura 37(izmerena) , znash onaj osecaj vreline?A nije mi nista,nisam prehladjena i to...
Nisam bila nizasta,sem da lezim i kukam , i sad kazem KUKU!!!! :)

Josh neko da se uclani u klub ''umo-bolnih''? :lol:

Buwahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahahahahahahahahhahaha aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
E koji sam ja kreten pa to je neveroovatno:lol:...dobro reche Sherlok Holms..."kada eliminishesh nemogutje..itd.,itd."....ja se jos hyebem na milion nachina,skidam neke codex-e kako li se vetj zove a da nije bilo te sluchajnosti nikada ne bi provalio zashto ne pushta titl.:lol:A i kompjuteri su glupa stvar u pishqu materinu!

Opet si me povredio. Zasto se samo tako povuces? Zasto nisi stao uz mene, a dobro znas da sam u pravu i da sam pukla sinoc sa razlogom???
Zasto si tako do zla Boga objektivan, hladan, ponekad me i slazi, znacu to naravno, ali ce mi ipak biti lakse ako me malo umiris recima utehe... Ali, ne, ti nisi takav. Ponekad pomislim da to namerno radis?
I sta, sada cemo ceo dan da sedimo u kuci i da cutimo? Poludecu ako tako bude. Ali necu ti prva prici da se pomirimo. Hajde da vidimo tvoj sledeci korak?
A da ja napravim blog od ovih mojih kukavicluka pitam se...

Данас сам, као и толико пута до сада, видео твоје лице, на другој девојци.
Зашто ми се ти некад прва не јавиш, знаш мобилни... Ја те волим, утуви то у ту твоју плаву главицу... Ако Бог да добићу и... Али, не да нам се!

M.,zhao mi je shto nemam tvoj mail..i shto te verovatno nikad vishe u zhivotu necu videti i necu imati priliku da ti se zahvalim za svo ovo vreme koje si znala da mi posvetish kada sam dolazila.... i da se isto tako zahvalim i tvojim roditeljima koji su bili divni prema meni... i da ti kazhem da mi je zhao shto situacija nije drugachija,jer bih bila presrecna kada bih imala prijatelja kao shto si ti.... i bez obzira na sve,jako mi je drago shto sam te upoznala....ne mogu da pronadjem prave rechi da ti kazhem ono shto osecam sada,josh uvek je sve jako jako svezhe,ali eto najkrace recheno.. HVALA TI PUNO! ...zhao mi je shto te vishe necu videti i shto se nisam pozdravila sa tobom kad sam bila poslednji put..nisam ni znala da ce biti poslednji.....:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back