TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imao sam prilike da duze gledam njegov poster i da mi struje kroz glavu tvoje reci: "Ne bih mu oprostila!" - secam se kako mi je na te reci skocio pritisak i kako si to nesvesno namerno rekla predamnom, sto pred muzem ne bi smela ni da pisnes. Dzaba moja ljubomora, kada te on verovatno ne bi ni pogledao, sa sve tvojom gOOzom i tangicama (ko te nauci da ih nosis:)). Mada sam shvatio da sam ja jos gori od tebe, a i da svakako ja qaram bolje ribe - vishe nego sto ces ti napakovati frajera.

A sto se tice tog sexa sa muzem - da, da - nekako je drugacije sa mnom?! Pa to je zato sto on misli da je yebach, a ti se trudish da i uhvatish nesto u tom brzaku - vashem sex life-u. Opet, zato sto ne smes da pisnesh...

Da li bi te qarao? Ima jedna osoba - ciji red ne mozes da preskocis, ali NIKAKO!

e pa dzabe ti je josh dve magistrature i 5 doktorata,glup si kao tri glupa!
forta te,bwe ko stigne,najnepismenija osoba na ovom svetu moze da te drqa kako stigne,mali choveche!!!
necesh da me iznervirash pa da si josh toliki,pajseru ljigavi!
samo bljuvotine izgovarash ,ne vadish **** iz usta,bogalju glupi!!!
i necesh ti meni da seresh jer si ti taj koji je inferioran u odnosu na mene pa da imash ne znam koje shkole!!!
glup si kao 5 glupih!!!
I dajem OTKAZ!!!
I pushi ****!!!

Ima vishe ljudi koji me nerviraju, pronaci ce se u ovoj zivopisnoj poruci, pa da pocnem:

Stoko jedna, sada sam kao zla i vidis "kakva sam u stvari", a bila sam ti dobra dok smo se svako vece k*esali! Kenjas kako sam te prevarila, a znas da nisam! To sto si iskompleksiran i sto ne mozes ni posle godinu dana da me prebolis, to je tvoj problem, mene je briga! Bila sam sa tobom jer sam te iskreno volela, ali si me davio, slusao si me-ali ipak ne znas nista o meni, ni kakva sam, mogu da se kladim da ni moju omiljenu boju ne znas-e pa zelena! Mrzela sam te jer si navaljivao da radimo neke stvari koje su me gusile, pokusavao si da mi naredjujes, ali si zaboravio da se ne potcinjavam. Govoris kako necu ni da ti se javim, a ti si taj koji okrece glavu! Znas kako me je briga sto sam prosula na tvoj sveze oprani tepih dva puta sok? Volela bih da te nikada vise ne vidim, ali jbg, zivimo u istom kraju.

Nervira me i ona budaletina od tvog "ortaka" sa kojim imas bend, kao gotivite se, a on je dvolicna mrcina. Prethodno smo bili zajedno jedan dan, ali njemu se svidjaju ku*ke, pa me je sutnuo, onda me pitao da mu budem najbolja drugarica :!: ja nisam htela, a onda je on meni uzeo najbolju drugaricu. Preko nje sam saznala da me on mrzi, a znam i zasto-nije me k*esnuo, pa zbog toga sto nije imao vremena za to krivi mene. News flash-ja se ne je*em sa svakim, vec sa onim koga volim! Vremenom se ona meni manje javljala jer je bila zaljubljena u njega, a nije htela da kvari njihov "savrsen" odnos. Sada su vise od godinu dana zajedno, a to sto smo bile najbolje drugarice 12 godina pada u vodu. Ne zeli ni na svoj rodjendan da me pozove jer ste vas dvojica tu, pa da vama ne bi smetalo, ona "nece praviti rodj".

"Znam te pusko dok si pistolj bila"-znam vas sve, znam sta mislite cim vas pogledam. Ne zelim da mi bilo sta govorite, krv mi se ledi od vasih bednih glasova. Sada imam bolju drugaricu, koja me nece napustiti u teskim trenucima zbog mog bivseg decka! Uzivajte u nepravdi, rado bih vam noz zarila u stomak i polako ga okretala...krvarili biste, a ja bih vam davala infuzije. Taj bol nije ni prineti mom bolu. Bednici!

Uh, sada mi je lakse. :razz: Jos da mogu to u face da im kazem. POZZ!!!

OOO, fredlani gruntibugli!!! Vase mikturacije jesu mi, ko prudlani garbikoci i lurdgni sni... Grupe, zazivam ti, svoje punktovane turlingdrome. I huptozno da dranglas me krinkslim bindlvurdslama, i da te metnem medj gobervarte svojim blaggnjecuronom, CUVAJ SE AKO TE NE!!!

Ljubavi, moj Deyo, ovo ti svakoga dana govorim, ali imam potrebu da to cinim stalno: volim te, sretjice moja, najvise na svetu, tako si dobar prema meni, a nas sex - rrrrrr, mjauuuu! Nikada nisam nikoga volela ovako snazno, strastveno, izludjujes me, uvek me zadovoljis! Pa i posle 11 savrsenih meseci, meni jos uvek klecaju kolena, kao i prvog dana kada sam te videla, kada si mi prisao u Barutani, na treningu Svibora, i rekao mi da ti se svidjam.. Nikada nemoj da me ostavis! Obozavam kada kazes da zelis ostatak zivota da provedes sa mnom, jedva cekam da zavrsimo faxove, pa da to i bude. Volim te puno, puno, puno, najvise na svetu, ma u univerzumu, i vise...
Tanjice moja, ti si najbolja drugarica na svetu. Vojim te, kao sestra si mi! Ne gubi nadu, naici ce onaj pravi uskoro, samo cekaj... Kiss!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back