livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
Dirk:e sam joj rekao sve sto sam imao...face to face...isplatilo se![]()
a shamar??? a shamar??? nema nishta ako nije pala shamrchina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dirk:e sam joj rekao sve sto sam imao...face to face...isplatilo se![]()
mda, mazohistio jedan nijedanlivija:
a shamar??? a shamar??? nema nishta ako nije pala shamrchina![]()
Maslachak:...upravo sam se verila....
Prolazi, sranje kakvo sam i ocekivala...Maslachak:...od jutros, ista ova rechenica mi je vishe puta pala na pamet....
CANDY-MAN:A sto je vama ljudjeji? Pa zene su tunekanke da ih volademo, i izbegavamo conversejsns sa njima, samo love i poneka nice rec, jer su tu zbog nas i we zbog them, naravno, sve ovo hipoteticki sagledano!
Au, sto ja shit mnogo here, ali mislim da sam hit target!
![]()
Sweet.... cestitamo i sve najbolje.... :wink:Maslachak:...popunjava on tiket... (igra se liga, igra se kup....)... kao shto rekoh, popunjava on tiket, neki nemoguci, shto sa 20 dindzi dobijesh 500 iljada.... i kazze,
evo dusho, sad cu da dobijem 500 iljada... a ja njemu na to....
pa kad dobijesh, ocesh da me zzenish?
...hocu. hocu i bez 500 iljada....
stvarno?
stvarno. jel hocesh?
hocu.
ja sam ozbiljan.
i ja sam.
...i dogovorimo se da kupimo prsten....
...a od 500 iljada ni traga.... pobedio chelzi.
Pa znas, bas lepo od tebe, sa obzirom da si "kucka"kučka:Ovo si bas lepooo rekao..![]()
viličarist:AKO vam je sex grozan to se mor odmah rasturati...jer smisla nema...a to koliko se volite dokazuje kvalitet vašeg sexa, znači i ta priča pada u vodu.... ili se varajte pa se dopunJujte ili već šta???
tija:... o da sada kad te sretnem ja ti se smesim, nema vise ljutog pogleda. I kazem ti da sam odlicno, nikad bolje. O da, dvadesetcetvrti dan je na izmaku, prezivela sam, prebiram po glavi svaki dan , svaki mesec prethodne godine, svaki trenutak i svaku foru kojom si me osvajao. Kakva si ti samo dzukela od zoveka, djubre neopevano. Moram samo jos neko vreme da posvetim sebi , da oprostim samoj sebi sto sam se zaljubila u takvog beskicmenjaka, nesigurnog, impotentnog skota. Nisi ti svestan toga koliko si mi samo znacio i na sta sam sve bila spremna za tebe...da provalio si da sam zaljubljena i mislio da mozes da me gazis kako hoces, da imas vlast nadamnom i kada kazem kraj da cu popustiti opet , a jesam popustala i vise puta pogazila sebe i svoj ponos i ponovo bila sa tobom, ali sada je tome kraj. Tuzno je to sto tebi nisam nesto narocito znacila tada , ali znam da cu ti postati znacajna , moram samo sebi da oprostim, ali tebi ne, nema sanse ikada. Igracu se i ja sa tobom isto onako kao i ti sa mnom, veruj mi da ce ti biti bar duplo gore nego meni. Jer zapamti, bednice, ja sam jaca od tebe. A koliko sam samo strpljiva i koliko samo mogu cekati na pogodan trenutak da te zgazim kao vasku.Ne nisi ni svestan
krvolok:Jel' ovo za " romantiku " ili za kukavice i kukavce ?!? :shock:
To je za one sa visim IQ-om od tebe.... ne pokusavaj da provalis... Pogresno ces tumaciti kao i obicno... :razz:krvolok:Jel' ovo za " romantiku " ili za kukavice i kukavce ?!? :shock:
Ne vec samo placipicka....Kad_LupimLupim:U zadnje vreme te toliko ima na ovoj temi da si postao prava plachipichka... eto rekao sam i ja nesto na ovoj temi, ne mogu da verujem i ja sam kukavica![]()