TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto je vama ljudjeji? Pa zene su tunekanke da ih volademo, i izbegavamo conversejsns sa njima, samo love i poneka nice rec, jer su tu zbog nas i we zbog them, naravno, sve ovo hipoteticki sagledano!
Au, sto ja shit mnogo here, ali mislim da sam hit target!
:)

...popunjava on tiket... (igra se liga, igra se kup....)... kao shto rekoh, popunjava on tiket, neki nemoguci, shto sa 20 dindzi dobijesh 500 iljada.... i kazze,
evo dusho, sad cu da dobijem 500 iljada... a ja njemu na to....
pa kad dobijesh, ocesh da me zzenish?
...hocu. hocu i bez 500 iljada....
stvarno?
stvarno. jel hocesh?
hocu.
ja sam ozbiljan.
i ja sam.
...i dogovorimo se da kupimo prsten....
...a od 500 iljada ni traga.... pobedio chelzi.

CANDY-MAN:
A sto je vama ljudjeji? Pa zene su tunekanke da ih volademo, i izbegavamo conversejsns sa njima, samo love i poneka nice rec, jer su tu zbog nas i we zbog them, naravno, sve ovo hipoteticki sagledano!
Au, sto ja shit mnogo here, ali mislim da sam hit target!
:)

Ovo si bas lepooo rekao..:p

Maslachak:
...popunjava on tiket... (igra se liga, igra se kup....)... kao shto rekoh, popunjava on tiket, neki nemoguci, shto sa 20 dindzi dobijesh 500 iljada.... i kazze,
evo dusho, sad cu da dobijem 500 iljada... a ja njemu na to....
pa kad dobijesh, ocesh da me zzenish?
...hocu. hocu i bez 500 iljada....
stvarno?
stvarno. jel hocesh?
hocu.
ja sam ozbiljan.
i ja sam.
...i dogovorimo se da kupimo prsten....
...a od 500 iljada ni traga.... pobedio chelzi.
Sweet.... cestitamo i sve najbolje.... :wink:

Sex nam je grozan i moramo da uradimo nesto po tom pitanju,jer iako sam zaljubljena u tebe to nije dovoljno i ostavicu te...ako ti pre toga ne ostavis mene....
uh lakse mi je.
Mada ja sve kazem uvek face to face...a moracu i ovo inace ode mas u propas :D

viličarist:
AKO vam je sex grozan to se mor odmah rasturati...jer smisla nema...a to koliko se volite dokazuje kvalitet vašeg sexa, znači i ta priča pada u vodu.... ili se varajte pa se dopunJujte ili već šta???

Sto si groooooooozan...a ja taman pomislila to je to.pih
Mrzim kada se zeznem.
I babe u prevozu.
Sta je trcite za tramvajem sa punim torbama od kineza i ja sad da ustanem???????Kao ne mozete da hodate,lose vam je????A kada se ukaze slobodno mesto-brzina svetlosti.A jel pita nas neko jel smo mi umorni????Mrsh bre!!!I gde ste krenule u sred najveceg spica???Imate neka posla,a???Alooooo bre!!!!
Mada ja njima ovo i kazem,samo malo lepse :D
Prija. ;) :D

Nisi se zeznula srećo, samo pokušavaš da razmišljaš srcem, a taj osećaj obično prevari.... I nisam groooooooooozan, baš sam sladak, bar tako kažu :)) !! A za babe, to ne znam, ne vozim se prevozom.... ali tako je bilo i pre 3 god...kad sam ga koristio! Pozzzzzzzz

tija:
... o da sada kad te sretnem ja ti se smesim, nema vise ljutog pogleda. I kazem ti da sam odlicno, nikad bolje. O da, dvadesetcetvrti dan je na izmaku, prezivela sam, prebiram po glavi svaki dan , svaki mesec prethodne godine, svaki trenutak i svaku foru kojom si me osvajao. Kakva si ti samo dzukela od zoveka, djubre neopevano. Moram samo jos neko vreme da posvetim sebi , da oprostim samoj sebi sto sam se zaljubila u takvog beskicmenjaka, nesigurnog, impotentnog skota. Nisi ti svestan toga koliko si mi samo znacio i na sta sam sve bila spremna za tebe...da provalio si da sam zaljubljena i mislio da mozes da me gazis kako hoces, da imas vlast nadamnom i kada kazem kraj da cu popustiti opet , a jesam popustala i vise puta pogazila sebe i svoj ponos i ponovo bila sa tobom, ali sada je tome kraj. Tuzno je to sto tebi nisam nesto narocito znacila tada , ali znam da cu ti postati znacajna , moram samo sebi da oprostim, ali tebi ne, nema sanse ikada. Igracu se i ja sa tobom isto onako kao i ti sa mnom, veruj mi da ce ti biti bar duplo gore nego meni. Jer zapamti, bednice, ja sam jaca od tebe. A koliko sam samo strpljiva i koliko samo mogu cekati na pogodan trenutak da te zgazim kao vasku. :) Ne nisi ni svestan

kao da sam ja pisala:)tuzno je kako neko shvati sta je imao tek kad ga izgubi,nikad ne cenimo dovoljno u zivotu ono sto imamo,uvek smo nezadovoljno,trazimo jos i vecito smo u iscekivanju necega sto sledi,umesto da uzivamo u sadasnjosti...

Slabo divanim hrvatski, dve tri rijeci, a i to s' greskom.
Tecno govorim rukama i perfektno se sluzim smeskom.
Ali hrvatski ne umem, daj, nauci me, kruha ti!
Nisam mog'o da pomislim da c'e se stvar zakuhaati.

Tvoje oci mastiljave, crne zrele visnje spanske,
tvoje usne sladunjave, kao rizling od berbe lanske,
suva trava sva suskava, kao sipon na nevesti,
ali dzabe pripovedam kada ne umem prevesti.

Slabo poznajem Varazdin, ali stignem do tvoje kuce.
Tiho zazveckam sibicom, sve se ponadam: mozda cuces.
Ali pendzeri miruju, a te firange cipkane
samo vatru potpiruju tvojom rukicom pipkane.

Ma 'di ces naci boljeg momka za te novce?
Da ste mi sretni on i ti,
ja cu se o'ma' skloniti,
al' me na svilen gajtan vezi kao zvonce
i samo cimni kad pozelis
- ja cu ti zazvoniti.

Slabo divanim hrvatski, dve tri rijeci, a i to mani.
Ucio sam iz citanke, al' sam ost'o na osmoj strani.
Babe su me zacarale perom iz krila selice,
ali ti ces me resiti moja medena 'celice.

Mjesec se sakrio iza oblaka ,
zasad znam, samo dvije zvijezde su na nebu,
kao tvoje oci,
kao biser rose...
na cvijetu sto se zove
kako se zove djurdjevak na hrvatskom ?
Djuuurdjevak ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back