Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Pa ja i slike mojih traktora okacio...chika_doktor:nema svako ko ti para za nov novcat traktor![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja i slike mojih traktora okacio...chika_doktor:nema svako ko ti para za nov novcat traktor![]()
E pa vidimo...chika_doktor:fala bogu nikako))))))))
Petar_Pan:E pa vidimo...A jel to svaki dan ili samo danas.... Mislim ne znam koji ***** da ti dam od tableta pa da ti bude bolje....
Onaj Pantenol....
![]()
Ovom ni Pantenol ne pomaze....chika_doktor:***** zabij sebi u dupe![]()
Mani... nesto sam se oneraspolozio sada...livija:ja sam pisala o kolima.. al sad sam se popravila... pochecju i da kachim.... samo da se i ti nedjesh jednom u kolekciji mog posednishtva![]()
Pa ti si onaj koji je pametan...chika_doktor:koja si ti od ove dve?
bela medvedica:Ja sam htela ali nisam dobila priliku da kazem...........Volela sam te kao nikog pre.......zelela sam te svake noci dok si ti kresao narkomanke.....dok si zabadao igle u svoje vene...........dok si se vukao po policiji.......dok si od iste policije dobijao batine non stop......tesila sam te kad ti je brat otisao na onaj svet jer je bio gori krimos od tebe.......slusala sam tvoja obecanja i zakletve da ces me odvesti u neku drugu zemlju gde cemo biti srecni.....a znala sam da lazes jer ti se moglo jer si bio mnogo stariji jer meni sve ovo nije trebalo u sedamnajstoj.......i trebala sam da slusam najbolje drugarice jer mi nikad nisu zelele zlo.....trpela sam tvoje izlive besa i ljubomore...........2 meseca sam bdela nad tobom dok si bio u komi...........i na kraju oduzila sam se za sve lepo sto si mi ikad pruzio.........proplakala sam reku suza na tvom grobu na koji nosim cvece svaki vikend............toliko..................nadam se da cujes molitve............
Ma evo i bez grafike....kučka:Trebala bi na pp al sam stidna...Periceeeeee, smanji bwe te slike malo..koji ti je..
![]()
Pičkonja:To mora da je onaj Pantelija iz "Maratonaca"....................a ona , njegova kućna pomoćnica sisata plavuša..........![]()
![]()
![]()
...od jutros, ista ova rechenica mi je vishe puta pala na pamet....phenomenon:Bas da vidim kako ce da prodje danasnji dan?