TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
djavolica_andjeoskog_lica:
Za jedan budjavi par (necu navoditi imena prepoznace se oni sami): Gadite mi se (a sto je najcrnje ne samo meni)
Za jednog majmuna : Nosi se do djavola,i ti i tvoja odvdratna faca i glupi mozak i bubuljice po odvratnom celu i grozni mitiseri na nosu...
Za mog najdrazeg kolegu: Shvati vec jednom zasto te onako gledam sve vreme! Nije drugarski jbt! Hocu da me bacis na sto... ;)

U jbt,kolika sam ja kukavica!!

Kupi utoku! ;)

Ili treniraj BV.

djavolica_andjeoskog_lica:
Za mog najdrazeg kolegu: Shvati vec jednom zasto te onako gledam sve vreme! Nije drugarski jbt! Hocu da me bacis na sto... ;)

Tooooooooo sekooooooooooo!!!
Jao kolega SOMINO,BUZDOVANU,BALVANE...lutko jel mogu ja da ti budem kolega?
Imam ideju za tvog kolegu,ali da me vodis na palacinke.
Upali ce garantovano.
Jel imamo dogovor?

:D:D:D

Cesto pomislim na tebe.
Ponekad bih da te cujem,kao pre neko vece,ali se brzo predomislim. Ne znam ni sta bih ti rekao. O cemu god da pricamo bilo bi glupo. Ili bi bila glupa prazna prica ili neko glupo podsecanje na neke dogadjaje.Bas bezvezna situacija.

(eto i ja napisah nesto ozbiljno.:D Mada, rekao bih da nije kukavicki,a? hehehehe)

A sada nesto sto vise prilici meni.

Joco,imao si srece sto nisma imao podrsku ostalih momaka,koji su zbog toga ispali vece ****** nego ti. Jer da sam imao samo malu podrsku ti bi tih dana bio u onoj rechici ili kanalizaciji (ne znam sta je) ispod mosta u Naningu.***** li ti majku izdajnicku. Prodana dusho. Crko dabogda.
Mozes samo ostalim momcima da zahvalis sto si danas u jednom komadu.

PredatorBG11:
Ko je Milan i koga vara,kako ja nemam te kontarobavestajne podatke?
Gospodine generale,dozovlite mi da vam se obratim?!
Podaci su upravo obradjeni od strane nase sluzbe i utvedjeno je da je doticni Milan neki budak kome je devojka curka,a on cesto yebe i sa strane.
Nasi obavestajci procenjuju da Milance yebe upravo one koje podatke snabdevaju suprotnu stranu.

:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back