Miki 75
Ističe se
- Poruka
- 2.922
Pa neće. Mi nemamo šta da izvezemo u Rusiju i Kinu, izuzev bakra, kog će za bar desetina godina nestati.Ja sam lepo napisao da će ekonomska saradnja sve više ići u pravcu istoka,pročitaj ponovo moju poruku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neće. Mi nemamo šta da izvezemo u Rusiju i Kinu, izuzev bakra, kog će za bar desetina godina nestati.Ja sam lepo napisao da će ekonomska saradnja sve više ići u pravcu istoka,pročitaj ponovo moju poruku.
Imamo voće,povrće,meso,sve što proizvedemo možemo da izvezemo u Rusiju jer imamo povoljne ugovore sa njima.Pa neće. Mi nemamo šta da izvezemo u Rusiju i Kinu, izuzev bakra, kog će za bar desetina godina nestati.
Meso više nemamo ni za sopstvene potrebe.Imamo voće,povrće,meso,sve što proizvedemo možemo da izvezemo u Rusiju jer imamo povoljne ugovore sa njima.
A ni povrće. Jedemo albanski paradaizMeso više nemamo ni za sopstvene potrebe.
Pa ne odlučuju. Kupuju ono što je u ponudi. Ako ja uđem u supermarket gde mogu da biram između albanskog paradaiza i italijanskog "grapole" paradaiza, koji je skuplji, ali opete uzgojen u Albaniji, kakav ja to izbor kao potrošač imam?O tome odlučuju potrošači
Ako ja hoću kineski lukac, VučIer nema pravo da se ubacuje rečima "E nećeš nego jugoslovenski"
Meso više nemamo ni za sopstvene potrebe.
Imamo svega,ali imamo izbor.Nekima ne valja ništa srpsko.A ni povrće. Jedemo albanski paradaiz
otkad lukac ima nacionalnost?O tome odlučuju potrošači
Ako ja hoću kineski lukac, VučIer nema pravo da se ubacuje rečima "E nećeš nego jugoslovenski"
a svoja jaja bacamo po Obrenovcu i po zgradamaA ni povrće. Jedemo albanski paradaiz
Ja ne mogu da bacim svoje jaje.a svoja jaja bacamo po Obrenovcu i po zgradama
pitaj u Obrenovcu kako se bacaju jajaJa ne mogu da bacim svoje jaje.
Вероватно може, примају свакакав дрнч!A može li ovaj Piculić na plenumašku listu?
Videli smo tu listu i znamo da to radeВероватно може, примају свакакав дрнч!
Знам зато и кажем чује се ту и тамо ко иде на листу и ...тако...Ja sam samo bio ironičan na tvoju i Brenovu prepisku
Svoja? Nema šanse brt.pitaj u Obrenovcu kako se bacaju jaja
Tako nešto ne bi trebalo da nas brine, jer nije ništa novo. Da sada imamo zdravog predsednika, zdravu i uspešnu vladu i uspešnu državu, pa da se još i brinemo ko su ljudi koji će im se suprotstaviti na nekim tamo izbortima. Ovako...Potpuno je svejednoЕво да појасним. На листу ће да утрче разни муљатори који званично нису чланови странака, по мени. Можда грешим, можда дођу неке велике поштењачине и изненаде нас све!
И студенти ту не могу ама баш ништа јер немају капацитет за организацију таквих ствари. У преводу још неко копа!
onda jedi albansko, ništa mu ne faliSvoja? Nema šanse brt.