Picula a?

Сада замисли да неко у Хрватској хоће да обори тренутну власт и да му подршку даје неки посланик из странке Војислава Шешеља, и како би тај прошао на изборима.

I da Hrvatski studenti šetaju kroz Srbiju dok ih Ceca podržava.. hahaaha

Ponovi još par stotina puta to, možda postane istina. Upoređuješ ratna stradanja sa stradanjima usled korupcije? Čekam sad @limunada da mi objasni kako ovi poginuli usled tuđeg kriminala nisu nešto o čemu bih trebala da učim decu.

Svakodnevno pominjanje zločina neće od nekih ovde napraviti veće Srbe nego što sam ja Il meni slični. Posipate pepelom našu decu i nazivate ih najgorim imenima, je l to srpstvo?

15.3. narod je rekao svoje. Ako si ti od svega u ovim protestima videla nečiju želju za vlašću, onda je tužno tebi i objašnjavati bilo šta a i morbidno, da te citiram.
Brzo se to rasulo 15.3. Dva govora čitana s telefona i bjež. Slabo je nešto narod šta čuo. Samo zvučni top koji to nije bio.

zapadne vrijednosti?...posherem vam se na njih...vučiću pljuni im u lice od picule pa nadalje redom...

1746709513664.png

...

Kap što rekoh, retorika neistomišljenika na nivou 4.razreda OŠ. I onda se on naljuti kada mu pristojno kažem laku noć ili doviđenja.
Pokušavaš da lažeš. Ne daju mi se tražiti snimci, ali daleko su od Pionirskog kad grupa momaka bije jwdnog šutirajuću ga i u glavu, a redari u žutom lepi prolaze. I kažeš bez nasilja. Pa kad lažeš, budi kreativnija.!

Pokušavaš da lažeš. Ne daju mi se tražiti snimci, ali daleko su od Pionirskog kad grupa momaka bije jwdnog šutirajuću ga i u glavu, a redari u žutom lepi prolaze. I kažeš bez nasilja. Pa kad lažeš, budi kreativnija.!
A zašto bih ja sada tebi uopšte nešto objašnjavali, tj laglala kad uopšte ne osećam potrebu da komuniciram sa isključivim i ispranim ljudima? Znači, u redu je, ti misliš svoje, ja svoje i sve ok.

A zašto bih ja sada tebi uopšte nešto objašnjavali, tj laglala kad uopšte ne osećam potrebu da komuniciram sa isključivim i ispranim ljudima? Znači, u redu je, ti misliš svoje, ja svoje i sve ok.
Prvo sebi objasni zaš6nakon toliko snimaka imaš potrebu da pričaš o nenasilnim protestima blokadera, a postoji mnoštvo snimaka koji to demantuju!

Pripadnika grupacije Ćacija, da. Možda i pripadnika navodne opozicije. Normalna Srbija se nije "marisala"
"Нормалан", "пристојан", "наша деца", нису политички релеванти појмови.Једна ствар је нормална за неког богаташа а сасвим друга ствар је нормална за неког радника који прима 500 евра плату.Нешто треће је нормално за неког пољопривредника а нешто сасвим четврто је нормално за неког чиновника

У политичком животу нема нормалних и ненормалних нити има пристојних и непријстојних, већ постоје само они који могу да освоје власт и задрже је, и они други који нису способни да то ураде.

Ponovi još par stotina puta to, možda postane istina. Upoređuješ ratna stradanja sa stradanjima usled korupcije? Čekam sad @limunada da mi objasni kako ovi poginuli usled tuđeg kriminala nisu nešto o čemu bih trebala da učim decu.

Svakodnevno pominjanje zločina neće od nekih ovde napraviti veće Srbe nego što sam ja Il meni slični. Posipate pepelom našu decu i nazivate ih najgorim imenima, je l to srpstvo?

15.3. narod je rekao svoje. Ako si ti od svega u ovim protestima videla nečiju želju za vlašću, onda je tužno tebi i objašnjavati bilo šta a i morbidno, da te citiram.
Šta ti meni imaš uopšte da objašnjavaš? Iznosim svoje mišljenje i koji je tvoj problem sa tim?

Od početka sam protiv ovakvih protesta i blokada i to je moje mišljenje.

У политичком животу нема нормалних и ненормалних нити има пристојних и непријстојних, већ постоје само они који могу да освоје власт и задрже је, и они други који нису способни да то ураде.
И тиме је тај неко ко може да освоји власт и задржи је добио за себе право да краде, лаже, убија, крши законе? :think:
Е па није! ;)

"Нормалан", "пристојан", "наша деца", нису политички релеванти појмови.Једна ствар је нормална за неког богаташа а сасвим друга ствар је нормална за неког радника који прима 500 евра плату.Нешто треће је нормално за неког пољопривредника а нешто сасвим четврто је нормално за неког чиновника

Možda u tvom svetu nema normalnih, al u mom ima, pa bih volela da živim u takvom svetu. I za poljporivrednika, i za pravnika, i radnika gradske ćistoće bi trebalo da je normalno ako mu zgaze il ubiju dete, da će počinioc da ode u zatvor i da će mu biti suđeno. Najmanje postaje bitno hoće li 500 evra il 1000 evra ako su ti životi najmilijih ugroženi nenormanim tumačenjima zakona. Normalno je da tvoje dete koje završi fakultet sa prosekom 9 dobije posao u struci, a ne lokalna švalerka sa srednjom ugostiteljskom i švalerom, funkcionerom sns-a, sa dopisnim kursom i lažnom diplomom. Ako tebi ovo nije normalno, onda se ja izvinjavam što se mešam u tvoj normalni pogled na svet. U političkom životu ima sposobnih, stručnih i zainteresovanih a ima i onih grugih. Pristojnost je već stvar nečijeg vaspitanja il nevaspitanja.

Back