Tonino Picula za DW: Studentski pokret na raskrsnici

O tome odlučuju potrošači

Ako ja hoću kineski lukac, VučIer nema pravo da se ubacuje rečima "E nećeš nego jugoslovenski"
Pa ne odlučuju. Kupuju ono što je u ponudi. Ako ja uđem u supermarket gde mogu da biram između albanskog paradaiza i italijanskog "grapole" paradaiza, koji je skuplji, ali opete uzgojen u Albaniji, kakav ja to izbor kao potrošač imam?

Ево да појасним. На листу ће да утрче разни муљатори који званично нису чланови странака, по мени. Можда грешим, можда дођу неке велике поштењачине и изненаде нас све!
И студенти ту не могу ама баш ништа јер немају капацитет за организацију таквих ствари. У преводу још неко копа!

Ево да појасним. На листу ће да утрче разни муљатори који званично нису чланови странака, по мени. Можда грешим, можда дођу неке велике поштењачине и изненаде нас све!
И студенти ту не могу ама баш ништа јер немају капацитет за организацију таквих ствари. У преводу још неко копа!
Tako nešto ne bi trebalo da nas brine, jer nije ništa novo. Da sada imamo zdravog predsednika, zdravu i uspešnu vladu i uspešnu državu, pa da se još i brinemo ko su ljudi koji će im se suprotstaviti na nekim tamo izbortima. Ovako...Potpuno je svejedno

Back