- Poruka
- 27.660
VažiŠta su uspela?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VažiŠta su uspela?
Nakačiš se na tuđi post koji je odgovor meni, a onda se pitaš zašto nešto objašnjavam? Iliti, znaš ti ko sam jaŠta ti meni imaš uopšte da objašnjavaš? Iznosim svoje mišljenje i koji je tvoj problem sa tim?
Od početka sam protiv ovakvih protesta i blokada i to je moje mišljenje.
Tumačenje mog ''važi'' je malo kompleksnije, ali ako ti je lakše da ovako misliš, ko sam ja da ti to branimZnam.
Nisi ni sebi mogla da daš odgovor na to pitanje..![]()
Mene si citirala pa sam ti odgovorila.Nakačiš se na tuđi post koji je odgovor meni, a onda se pitaš zašto nešto objašnjavam? Iliti, znaš ti ko sam jaje l ja tebi nečim branim da ti imaš svoj mišljenje, jesam li te negde uvredila možda?
Da, jer je odgovor koji si ti citirala namenjen meni bio, al nebitno.Mene si citirala pa sam ti odgovorila.
Juče si ih hvalio.Vučićevi ljudi, neka EP ide u pm s tim glupostima.
Ne sećam se, a i da jesam, tad nisam imao ovu informaciju.Juče si ih hvalio.
Kod tebe se mišljenje mjenja svakih pola sata.Ne sećam se, a i da jesam, tad nisam imao ovu informaciju.
Ne. Kod tebe se mišljenje menja, a ljudi kojih se držiš su isti od 1945.Kod tebe se mišljenje mjenja svakih pola sata.![]()
Не пише се починиоц, него починилац.У нашем језику и законодавству се користи термин учинилац....o da je normalno ako mu zgaze il ubiju dete, da će počinioc da ode u zatvor i da će mu biti suđeno. ...
Ничијим најмилијима нису угрожени животи, због ненормалог тумачења закона.Несреће се дешавају, дешавале се и пре актуелне власти а дешаваће се и после ње.Иза сваке несреће стоји људски фактор, нека грешка, пропуст или немар.Само је питање да ли треба несреће политизовати и користити за борбу за власт.u ti životi najmilijih ugroženi nenormanim tumačenjima zakona.
Ако неко има лажну диплому, њему је ту диплому морао да прода и неки просветни радник.Ја сам већ писао о највећој афери корупције у просвети, а ти си стално тврдила да је то један небитан и изолован случај.Normalno je da tvoje dete koje završi fakultet sa prosekom 9 dobije posao u struci, a ne lokalna švalerka sa srednjom ugostiteljskom i švalerom, funkcionerom sns-a, sa dopisnim kursom i lažnom diplomom.
У политици, сви пунолетни имају активно бирачко право, па и они "ненормални" и "непристојни" по твом мишљењу.Изборе добија онај ко добије највише гласова, без обзира да ли су за њега гласали "нормални" или "ненормални".Ako tebi ovo nije normalno, onda se ja izvinjavam što se mešam u tvoj normalni pogled na svet. U političkom životu ima sposobnih, stručnih i zainteresovanih a ima i onih grugih. Pristojnost je već stvar nečijeg vaspitanja il nevaspitanja.
"Наша деца" су успела да се одвезу до Стразбура бициклима и да отрче до Брисела и да тамо добију подршку од посланика тзв."Домовинског покрета" из Хрватске, странке која отворено рехабилитује усташе, и која тврди да у Јасеновцу није било усташког конц-логора већ да су ту партизани убијали усташе и домобране после 1945 године.Šta su uspela?
А Бартулица?Marinaka
Marinaka
Marinaka
Ako Bartulica i ostali ustaše ne pomognu Srbima, ko će im pomoći ?А Бартулица?
Остаје још да добију подршку великоалбанских сецесиониста и СДА из Сарајева.Ako Bartulica i ostali ustaše ne pomognu Srbima, ko će im pomoći ?
Nisam ni ja znala da postoji, dok sns stranka nije svojim korupcijama i bezakonjem pobila decu. Dakle, termini vezani za ovu poltičku stranku su korupcija i bezakonje.Не пише се починиоц, него починилац.У нашем језику и законодавству се користи термин учинилац.
Није ми познато да постоји политичка опција/странка/покрет који се залаже за убијање и гажење деце, тако да то нису политички термини.
Pojam nesreće i pojam korupcije je samo u vašim glavama izjednačen, što ukazuje na težak oblik propagandne zaludelosti.Ничијим најмилијима нису угрожени животи, због ненормалог тумачења закона.Несреће се дешавају, дешавале се и пре актуелне власти а дешаваће се и после ње.Иза сваке несреће стоји људски фактор, нека грешка, пропуст или немар.Само је питање да ли треба несреће политизовати и користити за борбу за власт.
I na ovo sam odgovorila više puta : takvi profesori gostuju po režimskim tv, a i uskoro će dobiti svoje privatne fakultete, tako da ćete biti u prilici da birate koju diplomu pazarite.Ако неко има лажну диплому, њему је ту диплому морао да прода и неки просветни радник.Ја сам већ писао о највећој афери корупције у просвети, а ти си стално тврдила да је то један небитан и изолован случај.
Теби очигледно не сметају купљене дипломе правног факултета већ ти само сметају само купљене дипломе других струка.
Pojam ''pristojno'' i ''normalno'' odnosu se na postupke, dela i suštinski se malo dublje tumače od tvog površnog pokušaja.У политици, сви пунолетни имају активно бирачко право, па и они "ненормални" и "непристојни" по твом мишљењу.Изборе добија онај ко добије највише гласова, без обзира да ли су за њега гласали "нормални" или "ненормални".
I da ponovim, pristojno i normalno jeste podela i odnosi se na politička delovanja.Зато је прича о "ненормалним" и "нормалним" једна антиполитичка и неполитичка прича.Странке/политичке опције/ политичке опције се деле по томе да ли су за више капитализма (десница у традиционалном смислу) или за неке облике колективне својине(левица у најширем смилу).Такође се политичке опције деле и по другим критеријумима, на пример да ли су за НАТО и ЕУ(глабалисти) или су за независну спољну и унутрашњу политику(северенисти) или по неком трећем политичком критеријуму.
Не постоји подела политичких опција/идеологија/странака/покрета на нормалне и ненормалне или на пристојне или непристојне.
А постоје ли Цијаши?Vi Udbasi.
Cijasi si druga liga bitnosti.А постоје ли Цијаши?
Kakvo je to izražavanje ? Daj se kontrolirat ne !Zamisli kad je botovima glavna tema Picula![]()