Maksim 3
Iskusan
- Poruka
- 5.334
A ''ЕЛ ОТИШАО ОВАКО
![]()
ОБУЧЕН, А !?
![]()
Paprika,ja ga video na aerodromu....casna pionirska..bas ovako obucen ,ima i onaj mackarov lim okacen na sako "Ne NATO-u"....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ''ЕЛ ОТИШАО ОВАКО
![]()
ОБУЧЕН, А !?
![]()

i po neku drogu garant !![]()

ograničavam se, ali mi se čini da sam čuo da je izjavio da je tamo rekao da u Srbiji jačaju proevropske snageopet ponavljam, možda nisam razumeo, ali sam skoro siguran da sam tako čuo![]()

piju drogu i sedu na beton ,na Boga ne misliI po babe da ih šutira!
I po 'ladan beton da sedi na njemu!![]()
za male ste se pare prodali ,za male pare, zlikovci 
Paprika,ja ga video na aerodromu....casna pionirska..bas ovako obucen ,ima i onaj mackarov lim okacen na sako "Ne NATO-u"....![]()

Paprika,ja ga video na aerodromu....casna pionirska..bas ovako obucen ,ima i onaj mackarov lim okacen na sako "Ne NATO-u"....![]()

piju drogu i sedu na beton ,na Boga ne misliza male ste se pare prodali ,za male pare, zlikovci
![]()

I po babe da ih šutira!
I po 'ladan beton da sedi na njemu!![]()
piju drogu i sedu na beton ,na Boga ne misliza male ste se pare prodali ,za male pare, zlikovci
![]()

Ma lažeš...
p.s. 'Ajde maksime , kaži nam 'vako u poverenjE kolk'ko su te platili da ti otvoriš temu o bajčetincu...niko neće da zna , živ nam grobar![]()

...
Ne smem da ti kazem,ali angazovao me postdiplomac i kolmunista...ma bice za koji Belis i Jelena..castim ,jel dolazis.......

...mo'š i preko plota kod košmije

А замислите га, скокнуо до Хага, да напакости Војводи
и отишао са Латанци у неки од оних холандских кафића,
јер се послови најбоље заврашавају уз задовољство,
И КАКО ЛАТАНЦИ И ОН КУЛИРАЈУ ,
а погледи им се губе "у даљини" !!!![]()

Ne.
Krvav je to novac , zlikovački i izdajnički , moj Maksime
BaČi to da te maler ne spopadne...mo'š i preko plota kod košmije
![]()

Šta će joj muž pored živog Tome?Halo, Brisel, muza ili zivot![]()
![]()

Ау, као да прочитах Тадићев говор.Moram,ne mogu da odolim.... niko od SNS-a sa ovog foruma nije jos postavio ovu temu,moram ja,bruka i sramota...izgleda da im se ne svidja sardzaj ovog tekst,ne pominje se nigde majcica Rusija......ja ne znam sta se sa Bajcetincem dogadja,ali prodade on dogovorene "principe" od pre nekoliko dana sa mackarom..ukoro ga ocekujem u koalicija sa ZES-m.....Tomo iz Bajcetine,Srbija je uz tebe....
Tomislav Nikolić u Briselu
2. jul 2009. | 13:08 | Izvor: B92
Beograd -- Lider SNS razgovarao je danas u Briselu sa evropskim komesarom Olijem Renom o načinima na koje EU može da pomogne Srbiji da prevaziđe posledice ekonomske krize.
Kako je saopštila Srpska napredna stranka, Nikolić je izjavio da je najvažniji spoljnopolitički cilj Srbije borba za strane investicije, posebno iz Evropske unije i naveo da će se njegova partija zalagati za pojednostavljivanje pravnih procedura i garancije za sigurnost investitorima i da će uložiti napor da se regionalni odnosi normalizuju.
Nikolić je rekao da je od visokih funkcionera Evropske unije dobio čvrsta uveravanja da unija ne postavlja Srbiji priznanje Kosova kao uslov za nastavak procesa integracija i ocenio da je to značajno za stvaranje poverenja građana Srbije u Evropsku uniju i nastavak pregovora o pridruživanju.
joooooooj, citam i neverujem......
a ima i vanbracno dete , kada izdaju zene sto ne bi i zemlju !![]()
I Kostunica ce sa ovim da obara vladuАу, као да прочитах Тадићев говор.![]()