Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добар.ka će više taj Decembar?!
А шта мислите о овој идеји:
Пошто је из филма Господар прстенова:Дружина прстена избачен односно није ни снимљен део са Томом Бомбадилом и Старом шумом,да ли би Питеру Џексону можда пало на памет да сними (за њега) кратак ,,филмић" од сат-сат ипо до два у ком би била дешавања између напуштања Округа до доласка у Бри? Ту има доста материјала(зато и није приказан у филму јер би било предугачко за филм): Старац Врба,Бомбадилова кућа и Златозрна, Борба са чудовиштем из могиле и сл.Или нпр. да сними филм о Тому Бомбадилу,где би приказао неке догађаје из ,,Авантура Тома Бомбадила" и да то продужи на овај део са Хобитима и заврши са оним делом када их Том упућује на кафану код понија који се пропиње. Тако филм не би морао да буде кратак већ би био попут других филмова. Ја мислим да ово није немогуће,али треба ову идеју довести до ушију Питера Џексона![]()

А шта мислите о овој идеји:
Пошто је из филма Господар прстенова:Дружина прстена избачен односно није ни снимљен део са Томом Бомбадилом и Старом шумом,да ли би Питеру Џексону можда пало на памет да сними (за њега) кратак ,,филмић" од сат-сат ипо до два у ком би била дешавања између напуштања Округа до доласка у Бри? Ту има доста материјала(зато и није приказан у филму јер би било предугачко за филм): Старац Врба,Бомбадилова кућа и Златозрна, Борба са чудовиштем из могиле и сл.Или нпр. да сними филм о Тому Бомбадилу,где би приказао неке догађаје из ,,Авантура Тома Бомбадила" и да то продужи на овај део са Хобитима и заврши са оним делом када их Том упућује на кафану код понија који се пропиње. Тако филм не би морао да буде кратак већ би био попут других филмова. Ја мислим да ово није немогуће,али треба ову идеју довести до ушију Питера Џексона![]()
Свакако звучи занимљиво и примамљиво, али мислим да је ПЏ завршио са Толкином. Посебно што би за тако нешто опет требало једно десетак година . . .
Такође треба имати на уму . . . одређене . . . "несугласице" . . . између Tolkien Estate-а и Warner Bros-а, посебно што би Кристофер Толкин, благо речено одрао и живог скувао Питера због онога што направи од филмова
Тако да, благо речено нових филмова из Средње земље неће бити![]()
Осим уколико се нешто драстично не промени.
Тако бар ја видим садашњу ситуацију.
Кад је кеш у питању лако се они договоре. Ја се надам да ће бити.

Хихихихих то је тачно али само онда када баш кеш није био разлог свађе =)
Јер ако се добро сећам Толкини нису добили ни $1 од Господара јер су продуценти прогласили да упркос томе што је филм зарадио 3 милијарде долара (толико је бар било пријављено) ипак некако био у губитку због свих трошкова око филма ахаххаххаахаа![]()
Свашта. Ух, нисам знао за те податке. Три милијарде и они у минусу?Свашта.
Знаш како, ја то гледам мало себично јер од 2002 или 2003 гледам све и гомила лепих успомена је уз трилогију а наставља се с Хобитом па би волео још једно 10-15 година да се радујем децембарским премијерама.
Свакако звучи занимљиво и примамљиво, али мислим да је ПЏ завршио са Толкином. Посебно што би за тако нешто опет требало једно десетак година . . .
Такође треба имати на уму . . . одређене . . . "несугласице" . . . између Tolkien Estate-а и Warner Bros-а, посебно што би Кристофер Толкин, благо речено одрао и живог скувао Питера због онога што направи од филмова
Тако да, благо речено нових филмова из Средње земље неће бити![]()
Осим уколико се нешто драстично не промени.
Тако бар ја видим садашњу ситуацију.

Режисер се не држи стриктно књиге у шта смо могли да се уверимо али је ово једина успела екранизација ако изузмемо онај цртани филм. Још нешто, иде се уназад са снимањем па бих ја волео да се сними Силмарилион али, то су пусти снови јер ако није у Хобиту( који је лектира за четврти основне ) успео да обради све ликове тек у Силмарилиону би направио хаос. А ја не би волео да видим тај филм без Феанора, Оромеа, Валара, Хурина, Турина и понајвише Белега Куталиона.
Кад је кеш у питању лако се они договоре. Ја се надам да ће бити.
,али не сећам се добро) рекао да Кристофер не жели да да Питеру Џ. да снима Силмарилион. А сада ове ствари које је Бранчез набројао још више отежавају ситуацију
али видећемо. Надајмо с најбољем!Ствар је у томе што су они рекли да је филм заправо био у губитку, што наравно није, само да не би морали да испуне уговорену обавезу према породици Толкин, односно да им плате ако сам добро разумео 7,5 % од зараде филмова.
Наравно, и ја такође имам лепе успомене везане за филмове, и сасвим логично, као што и сам кажеш, волео бих да се то настави.
Али волео бих ја још много шта, а питање је шта је заправо могуће![]()

Па надајмо се најбољем. Ја раније нисам очекивао ни Хобита на великом платну па ипак. Можда буде и овога![]()
Од Силмарилиона не би направио хаос када би га снимао као серију са епизодама од сат-сат ипо где би свака обрађивала по једну причу. Раније на овој теми сам већ писао о томе. Мислим да је неко(можда баш Бранчез,али не сећам се добро) рекао да Кристофер не жели да да Питеру Џ. да снима Силмарилион. А сада ове ствари које је Бранчез набројао још више отежавају ситуацију
али видећемо. Надајмо с најбољем!
Све то може да се среди.Кад би чврсто решили да хоће да снимају Силмарилион,јер би ту било доста пара, могу да исплате Толкиновима паре које дугују,обећају им још касније,убеде их у добру пролазност Силмарилиона код публике широм света и сл. Све је ствар добре воље
Што каже Фламин, сви смо се ми радовали децембарским премијерама. Одбројавали дане,жељно ишчекивали сваки трејлер и то све и даље радимо. Кад прође и овај Хобит,вероватно ћемо се осећати некако празно,јер немамо шта да ишчекујемо. Зато бих баш волео да буде још екранизација. Ма нека чекам и 10 година ако треба јер ћу знати ШТА чекам и знаћу да не чекам узалуд![]()
Ja sam negde kroz pretrazivanje na netu pronasao da postoji knjiga, ne znam kako se zove, e u toj knjizi je ispricano sta se desavalo tokom kovanja prstena, ko su bili nazguli onih 9 kraljeva, pa onda ona scena u prvom delu lort kada se odrzava ona bitka pa mu odsece prsten sa ruke, e to doba.. Kako bi to bilo dobro da se ekranizuje!!
Од Силмарилиона не би направио хаос када би га снимао као серију са епизодама од сат-сат ипо где би свака обрађивала по једну причу. Раније на овој теми сам већ писао о томе. Мислим да је неко(можда баш Бранчез,али не сећам се добро) рекао да Кристофер не жели да да Питеру Џ. да снима Силмарилион. А сада ове ствари које је Бранчез набројао још више отежавају ситуацију
али видећемо. Надајмо с најбољем!

Само од приче о Берену и Лутијени може трилогија да се направи ако се испоштује књига.
Мислим да је Силмарилион много комплекснија прича од господара и хобита заједно.
Надам се и ја из све снаге да ће нешто бити.![]()

Е јес вала. И ја исто. Нисам се ни надао и онда БУМ ето га Хобит =)
Да, ја сам о томе писао. И то је тачно, Кристоферу се није свидело шта је урадио са Господаром, а кад је видео Хобита потпуно је попенио и рекао да неће дати да се снима Силмарилион јер то више нема смисла и да је отишло далеко од тога што је његов отац писао. По њему, ПЏ је направио страшну грешку јер је мењао филмове по свом нахођењу (посебно Хобита) и направио нешто што нема везе са оним што је његов отац писао. Ево га један редак, детаљан и први икад интервју са Кристофером Толкином (чисто да разјасним за оне који не знају, Кристофер Толкин је најмлађи син Професораи такође CEO The Tolkien Estate-а и дакле он управља свим правима и својином његовог покојног оца. Он је такође и уредних многих његових дела и трентутно има једно 90 година), на енглеском је али мислим да то није проблем:
ИНТЕРВЈУ
The Tolkien estate и Warner Bros. се толико дуго већ свађају у узајамно туже за којекакве глупости да је јако тешко да ће средити несугласице и започети нови филм. А то је ако се сећам било у 100% случајева због пара. А сада кад је Кристофер бесан, у ствари не сад, него већ неко време, тешко да се можемо надати нечему добром. Искрено, чудно ми је да смо успели и Хобита да добијемо. Али то је било због пара па ето. Само чини ми се да сад паре неће радити . . . Али нада увек опстаје.
Како кажеш чекао бих и десет година још, само да знам да ће бити. А да вам кажем, ако ће и бити нешто, неким случајем, то сигурно неће бити у року краћем од 10 година. Нажалост.
Ма материјала има колико хоћеш, то је најмањи проблем. Него треба то екранизовати како ваља.

Ja sam negde kroz pretrazivanje na netu pronasao da postoji knjiga, ne znam kako se zove, e u toj knjizi je ispricano sta se desavalo tokom kovanja prstena, ko su bili nazguli onih 9 kraljeva, pa onda ona scena u prvom delu lort kada se odrzava ona bitka pa mu odsece prsten sa ruke, e to doba.. Kako bi to bilo dobro da se ekranizuje!!