Tolkinov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
104680117040724696283612-1.jpg

Ако мислиш у Толкиновим делима,није тако.
Ово је милсим једини змај којег је убио човек. Остали змајеви су се помињали у првом добу у борбама на Белеријанду и тамо су их убијали патуљци и вилењаци :)

Ако мислиш у Толкиновим делима,није тако.
Ово је милсим једини змај којег је убио човек. Остали змајеви су се помињали у првом добу у борбама на Белеријанду и тамо су их убијали патуљци и вилењаци :)

Син од човека са твог аватара и Глаурунг? :)

Ух.
Зезнух сам себе хахах :rumenko:
Моја грешка
На то сам потпуно заборавио

:lol: Опуштено.
Људи јесу онакви како их је дама из Лотлориена описала али ето и они су давали допринос. Изилдур је такође задао одлучујући ударац Саурону. Није змај али је један од главних негативаца.

Сад сам нешто размишљао и мислим да си у праву за ово што си написао.
ЗМајеве јесу убијали људи. Ово што је мени остало у памћењу јесу борбе патуљака или вилењака са њима. Мислим да нису били успешни у томе. :)

Јесу вилењаци и патуљци побеђивали змајеве али нису успевали да их убију. Можда ми је нешто промакло али мислим да су само људи имали ту улогу.

Па није било овако појединачних случајева да су их убијали ваљда,али имамо онај рат Патуљака и змајева у другом добу ваљда.Тада су сигурно кокнули бар неколико змајева иначе не би могли да опстану.(и не би се онда звао рат уосталом него би био велики покољ хахах :) )

Мени је Смауг много добар лик. :lol: А Бенедикт је супер решење за његов глас.

Док на пример онај што га је Турин убио ми је онако, баш злоћа. Смауг се спрда јер је уверен у своју снагу.

А пазите ово хахахахааха направили су трејлер за трејлер лол =)

И ја исто, данас ће да пусте, само не знам кад.

Ма видео сам га и ја. А што је најгоре,колико сам разумео ни тај трејлер који ће данас да иде није прави...
Проверавам цео дан кад ће да изађе ,сад ћу опет :)

Back