Nisi ništa propustio,ono što sam igrao i nije neki kvalitet.
Neeeeeee na zlo te nagovara!
Ne znam ljudi, video igre oduzimaju stvarno mnogo korisnog vremena,a kako još ume čovek da se zarazi sa njima ,to pređe u naviku.Bolje ti je da odeš malo na vazduh da prošeteš,sa drugarima,devojkom...pročitaš neku knjigu,naučiš nešto novo,slušaš muziku ili šta već voliš...najbolje je da ne počinješ sa tom drozom ,moj ti je savet.
Значи тако стоје ствари. Ок, сад ми је све јасно
Прво, нису у праву што се тиче квалитета игара. На пример, трилогија стратегија под називом Битка за Средњи свет, је изузетно популарна. Томе у прилог иде да се и даље игра преко интернета као и да има веома активну "modding" заједницу. А друго игра (игре) је феноменална. Сваке године или сваке други ја инсталирам све делове и прелазим а потом и са модовима.
Што се тиче осталих игара, то си у праву. Остале углавном нису вредне помена. Одиграш једном и заборавиш да постоји.
Што се тиче "одузимања стварно много корисног времена" веровао или не али веома грешиш. Ако те нешто интересује и ако се забављаш то никако није губљење времена. Ако за тебе јесте, не значи да јесте и за друге. Не жалим ни секунду коју сам провео за компом цепајући игре са друговима и "губећи време". Како кажеш, ја сам се "заразио" и "прешло ми у навику" али то ми никако не смета. Зашто? Рећи ћу ти зашто. Прво, прозор ми је отворен нон стоп (лети сад наравно) тако да сам индиректно на свежем ваздуху

, друго, сваки дан (опет посебно лети) шетам са другарим и излазим, макар на пола сата. Скокнем до парка, пићенце у граду, шта год. Треће, књиге читам редовно, као на пример сад опет читам серијал Точак времена. Четврто, слушам музику такође редовно, наравно, јер без музике живот не постоји.
И на крају ништа ми милије нема него кад одем на село пешке и поведем псе. Седнем испод огромног лужњака за који се ни мој, покојни деда, није сећао колико је стар, и кулирам. Друго ако ништа ја обожавам да изађем само у двориште, седнем на клупу коју сам са оцем направио, под трем и уживам у погледу које моје имање пружа с тим што се налази на брду. Непроцењиво.
Само кажем да може и једно и друго. Све зависи шта те занима, шта волиш. Све је ствар мишљења =)