Tolkinov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam osećaj da će Šmaug još žariti i paliti.z:hm:

1388333188-850-x-840px-38-c53412bcf6.jpg

И имам још једно питање за оне који су гледали филм,у Језерграду кад је Кили рањен и треба му она биљка коју људи тамо користе као храну за свиње,зар није то из Повратка краља кад је чини ми се Фарамир рањен,па се нека бакица сети и каже за ту биљку Гандалфу ? z:)

Pa bilo bi gluupo da su ga ubili,a film sam juče gledao preko vojvodina.net .Zmaj me je oduševio i scena borbe između Gandalfa i Saurona,a ostatak me nešto i nije oduševio.z:hm:

1388497344-910-x-787px-You__re_between_me_and_my_tree_by_Toradh.jpg

Nego, idete li gde večeras ili čekate kući novu?

Мени је филм био сјајан,али могло је да буде мало боље оно са Беорном и глупо је што кажу да је Беорн последњи Мењач коже кад у књизи пише да их има још и ваљда су заједно са Беорном дошли у битку 5 армија z:)

Ma meni si glupo odrađene scena borbe između družine i oraka,a Legolasa su uradili kao Bruce Lea!Koilko su realnije bile određeno u Lotr,a sad se vidi da je film napravljen da privuče mlađu populaciju!

Malo sam zaboravio taj detalj o menjačima kože.:zstidljivko:

Afteryule was the first month of the Shire calendar, thirty days immediately following the holiday of Yule (hence its name). It ran from modern 23 December to 21 January. This month was called Frery in Bree and in the Eastfarthing.

Months in the Shire Calendar:
Afteryule (January)
Solmath (February)
Rethe (March)
Astron (April)
Thrimidge (May)
Forelithe (June)
Afterlithe (July)
Wedmath (August)
Halimath (September)
Winterfilth (October)
Blotmath (November)
Foreyule (December)

- - - - - - - - - -

Хвала ма новогодишњим честиткама!!!z:poz:

него,ко је ова девојка у средини,ја не препознајем?z:(

И имам још једно питање за оне који су гледали филм,у Језерграду кад је Кили рањен и треба му она биљка коју људи тамо користе као храну за свиње,зар није то из Повратка краља кад је чини ми се Фарамир рањен,па се нека бакица сети и каже за ту биљку Гандалфу ?

Ja tu scenu u Lotr nisam gledao.Znam po knjizi da je služavka rekla, da samo kraljeve ruke mogu da iskoriste lekovito dejstvo biljke,što je Gandalf potvrdio rekavši joj ,da su njene reči proročke,jer onaj koji je tada lečio bolesne, bio je Aragon, jedini koji je poticao iz loze drevnih kraljeva i imao pravo na krunu.U Hobutu je po sredi rediteljska sloboda,tako da ne bih povezivao ova dva događaja i tražio srodnosti među njima.

него,ко је ова девојка у средини,ја не препознајем?

kili-tauriel-hobbit.jpg

Mora da je Gimlijeva životna saputnica.Kad može Killi da zbari Tauriel,što ne bi mogao i on nešto..z:mrgreen:

Ja tu scenu u Lotr nisam gledao.Znam po knjizi da je služavka rekla, da samo kraljeve ruke mogu da iskoriste lekovito dejstvo biljke,što je Gandalf potvrdio rekavši joj ,da su njene reči proročke,jer onaj koji je tada lečio bolesne, bio je Aragon, jedini koji je poticao iz loze drevnih kraljeva i imao pravo na krunu.U Hobutu je po sredi rediteljska sloboda,tako da ne bih povezivao ova dva događaja i tražio srodnosti među njima.

kili-tauriel-hobbit.jpg

Mora da je Gimlijeva životna saputnica.Kad može Killi da zbari Tauriel,što ne bi mogao i on nešto..z:mrgreen:

Evangeline Lilly је једноставно прелепа :zstidljivko::prstic:

kili-tauriel-hobbit.jpg

Па те сцене није било у филму,него то што кажеш у књизи.Вероватно пошто то није искористио у Господару одлучио да стави у Хобита.
Хахахаха.Видећемо шта ће битии са њих двоје .И Леголас и Кили је воле и она воли њих.Кили ће умрети,али не знам шта ће бити са њом,јер у Господару је нема са Леголасом.Ко зна шта се десило...z:lol:

Значи слажемо се сва тројица. z:lol:
Још да видимо шта каже женски део( Valkyriur i Anariel)па да прогласимо победницу!!! z:)

Кили ће умрети,али не знам шта ће бити са њом,јер у Господару је нема са Леголасом.Ко зна шта се десило...

Pa šta misliš zašto je Dzekson spojio njih dvoje,nego da geldamo kako na kraju on umire na njenim rukama i šapuće joj kako je voli,a mi jedemo kokice i plačemo ko kiša.z:cry:

Још да видимо шта каже женски део( Valkyriur i Anariel)па да прогласимо победницу!!!

Pa u svakom slučaju nadglasane su,ali voleo bih da vidim kako stoje stvari iz ženskog ugla.z:mrgreen:

Back