gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam osećaj da će Šmaug još žariti i paliti.
![]()
И имам још једно питање за оне који су гледали филм,у Језерграду кад је Кили рањен и треба му она биљка коју људи тамо користе као храну за свиње,зар није то из Повратка краља кад је чини ми се Фарамир рањен,па се нека бакица сети и каже за ту биљку Гандалфу ?
него,ко је ова девојка у средини,ја не препознајем?
Ja tu scenu u Lotr nisam gledao.Znam po knjizi da je služavka rekla, da samo kraljeve ruke mogu da iskoriste lekovito dejstvo biljke,što je Gandalf potvrdio rekavši joj ,da su njene reči proročke,jer onaj koji je tada lečio bolesne, bio je Aragon, jedini koji je poticao iz loze drevnih kraljeva i imao pravo na krunu.U Hobutu je po sredi rediteljska sloboda,tako da ne bih povezivao ova dva događaja i tražio srodnosti među njima.
![]()
Mora da je Gimlijeva životna saputnica.Kad može Killi da zbari Tauriel,što ne bi mogao i on nešto..![]()
Ja tu scenu u Lotr nisam gledao.Znam po knjizi da je služavka rekla, da samo kraljeve ruke mogu da iskoriste lekovito dejstvo biljke,što je Gandalf potvrdio rekavši joj ,da su njene reči proročke,jer onaj koji je tada lečio bolesne, bio je Aragon, jedini koji je poticao iz loze drevnih kraljeva i imao pravo na krunu.U Hobutu je po sredi rediteljska sloboda,tako da ne bih povezivao ova dva događaja i tražio srodnosti među njima.
![]()
Mora da je Gimlijeva životna saputnica.Kad može Killi da zbari Tauriel,što ne bi mogao i on nešto..![]()
Кили ће умрети,али не знам шта ће бити са њом,јер у Господару је нема са Леголасом.Ко зна шта се десило...
Још да видимо шта каже женски део( Valkyriur i Anariel)па да прогласимо победницу!!!