sale89ns
Zainteresovan član
- Poruka
- 421
pa ovi mogu lepo da finkcionisu i bez skidanja maske. Ja je ne bi skidao, tako bi ziveo s'njom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negooo, ljudi, mislite li da su Legolas i Tauriel visak?
Mislim - videcemo da li su visak u filmovima kao kompozicija, ali da li mislite da su onako, totalni visak sto su uopste uklopljeni?
Počinju Dve kule.![]()
Šta vilenjak, čovek i patuljak rade u Ridermarku? Odgovorite odmah!...![]()
Koliko se meni svidelo poglavlje knjige Silmarilion "O Berenu i Luthieni" ( Of Beren and Lúthien ) da sam morao 2 puta procitati. Stvarno sam se odusevio!
Ljubav coveka i vilenjak-inje, slicno kao i Aragorna i Arwen u gospodarima. Obe su na kraju izabrale da postanu smrtne kako bi mogle ziveti sa svojim voljenim
Samo sto je Beren jedini covek koji je ozivljen od strane Valara.
Tek sam na pola Silmariliona i jedva cekam da pocnem citati hobite pa gospodare!![]()
Хихихихихи само полако . . . прочитаћеш ти то све још неколико пута. Мислим на сва дела наравно. Као и сви остали између осталог![]()
Negooo, ljudi, mislite li da su Legolas i Tauriel visak?
Mislim - videcemo da li su visak u filmovima kao kompozicija, ali da li mislite da su onako, totalni visak sto su uopste uklopljeni?
Koliko se meni svidelo poglavlje knjige Silmarilion "O Berenu i Luthieni" ( Of Beren and Lúthien ) da sam morao 2 puta procitati. Stvarno sam se odusevio!
Ljubav coveka i vilenjak-inje, slicno kao i Aragorna i Arwen u gospodarima. Obe su na kraju izabrale da postanu smrtne kako bi mogle ziveti sa svojim voljenim
Samo sto je Beren jedini covek koji je ozivljen od strane Valara.
Tek sam na pola Silmariliona i jedva cekam da pocnem citati hobite pa gospodare!![]()