Tolkin!

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
8) Procitala sam knjigu pre snimanja 1 dela i mislim da toliko vaznih detalja je u filmu izostavljeno...Kakva bruka!Film nikada ne moze upola ostaviti efekat kao knjiga!Ona je zakon,dok je film samo gluma! :wink:

Kako god trazi autograme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sorry sto se davno nisam javljala frka u skoli i tako dalje!!!!
feanore za tebe samo mogu reci:"YOU LUCKY LUCKY MAN!!!!!I HATE YOU!!!!!!! :evil: "Ali posto mi nemozemo onda ti lepo ubi Jacksona za nas sve ovde ok!? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
A mi ostali cemo morati da cekamo januar da vidimo taj spektakal!!!

Varda:
Kako god trazi autograme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sorry sto se davno nisam javljala frka u skoli i tako dalje!!!!
feanore za tebe samo mogu reci:"YOU LUCKY LUCKY MAN!!!!!I HATE YOU!!!!!!! :evil: "Ali posto mi nemozemo onda ti lepo ubi Jacksona za nas sve ovde ok!? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
A mi ostali cemo morati da cekamo januar da vidimo taj spektakal!!!
He he, pa ok, sto se mene tice, ja cu da pratim spektakl i u decembru i u januaru... :)
A za Dzeksona se ne sekiraj... Ostalo mu je jos nekoliko meseci zivota... :twisted:

Huh, pa ti si ovo stavio na svaku temu... Sta je previse, previse je... Ajde malo diskutuj o temi, dovoljno je da stavis na samo jednom mestu i svi ce videti, ali nema veze, oprosteno ti je posto je sajt stvarno sjajan. He he :D

Back