Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Arda, svaka ti cast... Ja tek ucim vilovnjacki... TI si zaista srecna sto imas takve prijateljeVarda:da,apsolutno te razume,npr. ja sam ove godine mom drustvu koje cita Tolkina poslala razglednice nekon u runama nekom na vilenjackom!To je stvarno fenomenalan osecaj kad se vratis sa mora aoni ti kazu da su apsolutno sve razumeli!!
Takodje,posto pisem pesme imam naviku da pokoji stih napisem vilenjackom(mrzim taj prevod vise volim da kazem Elven)
Joj, izvini, video sam, ali greska u kucanjuVarda:oda hej ja sam bas Varda a ne Arda
Feanor the elf king:Joj, izvini, video sam, ali greska u kucanjuVarda:oda hej ja sam bas Varda a ne Ardaops:
Nadam se da se ne ljutis VARDAObecavam da necu vise...
Da da, cak i kralju Noldora....Varda:Feanor the elf king:Joj, izvini, video sam, ali greska u kucanjuVarda:oda hej ja sam bas Varda a ne Ardaops:
Nadam se da se ne ljutis VARDAObecavam da necu vise...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne budi smesan svakom se desi da pogresi!!!Pa cak i kralju Noldora :wink: :wink:
ja! kako vam se svidela knjiga?Varda:Da li je neko procitao Drvo list/
Ma zezam se samo... Znaci da vam pravim zazubice... Pa u redu... Sta da kazem. Otac mi je nabavio karte kao i mojoj sestri, tamo odsedamo kod nekog caletovog prijatelja tako da ne placamo smestaj, samo put... Jos nisam siguran, ali verovatno idemo posle premijere na neku zabavu ili tako nesto na kojoj ce biti i glumci, a izmedju ostalih i moj omiljeni lik-Gandalf... A da ne pominjem i vaseg ljubljenog Legsija... I znate usostalom ekipu... Pa eto toliko, necu dalje da se ne slogirate... Zao mi je sto i vi ne idete, ali ja cu pretstavljati Srbiju tamo(mada vise sam ebglez ali ajde...)Zvezdica:Pa ti, ko drugi? ja sigurno ne idem na premijeru u London:x :?
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Feanor the elf king:Ma zezam se samo... Znaci da vam pravim zazubice... Pa u redu... Sta da kazem. Otac mi je nabavio karte kao i mojoj sestri, tamo odsedamo kod nekog caletovog prijatelja tako da ne placamo smestaj, samo put... Jos nisam siguran, ali verovatno idemo posle premijere na neku zabavu ili tako nesto na kojoj ce biti i glumci, a izmedju ostalih i moj omiljeni lik-Gandalf... A da ne pominjem i vaseg ljubljenog Legsija... I znate usostalom ekipu... Pa eto toliko, necu dalje da se ne slogirate... Zao mi je sto i vi ne idete, ali ja cu pretstavljati Srbiju tamo(mada vise sam ebglez ali ajde...)Zvezdica:Pa ti, ko drugi? ja sigurno ne idem na premijeru u London:x :?
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ok, necu vise, ako mi ne budete trazili... Zaista mi je zao sto i neko od vas ne ide... To ce biti nezaboravno iskustvo... Pozdrav za sada i cujemo se...Anne:Feanor the elf king:Ma zezam se samo... Znaci da vam pravim zazubice... Pa u redu... Sta da kazem. Otac mi je nabavio karte kao i mojoj sestri, tamo odsedamo kod nekog caletovog prijatelja tako da ne placamo smestaj, samo put... Jos nisam siguran, ali verovatno idemo posle premijere na neku zabavu ili tako nesto na kojoj ce biti i glumci, a izmedju ostalih i moj omiljeni lik-Gandalf... A da ne pominjem i vaseg ljubljenog Legsija... I znate usostalom ekipu... Pa eto toliko, necu dalje da se ne slogirate... Zao mi je sto i vi ne idete, ali ja cu pretstavljati Srbiju tamo(mada vise sam ebglez ali ajde...)Zvezdica:Pa ti, ko drugi? ja sigurno ne idem na premijeru u London:x :?
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Dobro,dobro,to je sasvim dovoljno sa zazubicama!!!nemoj vishe!![]()
ops:
:x kako sam sad ljubomorna!!!malo mi je trebalo,AAAAaaAA, u drushtvu Gandalfa(Iana MekKelena,kako god)shta bih dala da sam na tvom mestu...
Mobile ili...Zvezdica:Hahahaha... Ja ne volim Legsija, ali ako uopznas Orlanda, pitaj ga za Dzonijev broj telefona![]()