Tolkin!

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I bolje vas nasao:)) Nemate pojma kako je bilo zeznutu svo ovo vreme bez Tolkina i svega. Nadam se da cete mi pomoci da se setim koliko informacija iz fantazije toliko i jezika... Izgubio sam spise a u glavi mi je ostalo jako malo :P

Anonymous:
Ne mogu da verujem da jos neko toliko voli Tolkina kao ja.Svi ovde u Srbiji su se nalozili na Tolkina samo zbog filma a knjigu ni otvorili nisu i nemaju pojma o cemu se prica.I normalno kad se brzo svi zagreju brzo ce se i ohladiti a ovo nije delo koje treba tek tako da padne u zaborav.
Podizanje teme! bato!

Pored toga, pogledajte nas Tolkien web sajt:http://tolkiencult.eu.kz/

Svi zainteresovani koji bi zeleli da nam se pridruze mogu stupiti u kontakt na sledece adrese:

marco10@ptt.yu - za one koji su iz Beograda

ankalagon@softhome.net - za one koji su iz Novog Sada

Feanor the elf king:
Anonymous:
Ne mogu da verujem da jos neko toliko voli Tolkina kao ja.Svi ovde u Srbiji su se nalozili na Tolkina samo zbog filma a knjigu ni otvorili nisu i nemaju pojma o cemu se prica.I normalno kad se brzo svi zagreju brzo ce se i ohladiti a ovo nije delo koje treba tek tako da padne u zaborav.
Ja ne da ga volim, vec ga obozavam. Hvala Bogu da sam knjigu procitao jos mnogo pre no sto se i pricalo da ce da se snima film, jer bi ispalo da sam je procitao samo zbog filma.
PS. Ja sa vec pokusavao da otvorim slicnu temu ali izgleda da je ljudima vise dodijao i Tolkien i Gospodar. Niko ne zeli da diskutuje o temi, a smatram da ima o mnogo cemu da se prica!
Zbog te knjige sam otvorio FRP Club i apsolutno svoj zivot posvetio J.R.R.Big T-u.Mislim da bi suvisno bilo reci pre koliko sam GOD. prvi put (hvala Bogovima) uzeo njegovo stivo u ruke. :wink:

Back