Feanor the elf king
Aktivan član
- Poruka
- 1.984
ELENTARI:tolkien rules!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ELENTARI:tolkien rules!
Naravno da jesi! Sta bismo mi bez tebe?Varda:Khmm da li sam jos uvek dobro dosla!?ops:
![]()
ops:
Da! Knjiga je tako inspirativna i magicna...Varda:Da li je neko procitao Drvo list/
Meni se jako svidja Mazalov list.Ne lici puno na Tolkina,sto joj bas daje posebnu caroliju.Aradia:Da! Knjiga je tako inspirativna i magicna...Varda:Da li je neko procitao Drvo list/
Plamicak, poklonis tu kucu jednom vilenjaku Tiriona i sigurno ce ti Eru oprostiti... :wink:Feanor the elf king:Samo toliko? :shock:
Podizanje teme! bato!Anonymous:Ne mogu da verujem da jos neko toliko voli Tolkina kao ja.Svi ovde u Srbiji su se nalozili na Tolkina samo zbog filma a knjigu ni otvorili nisu i nemaju pojma o cemu se prica.I normalno kad se brzo svi zagreju brzo ce se i ohladiti a ovo nije delo koje treba tek tako da padne u zaborav.
Zbog te knjige sam otvorio FRP Club i apsolutno svoj zivot posvetio J.R.R.Big T-u.Mislim da bi suvisno bilo reci pre koliko sam GOD. prvi put (hvala Bogovima) uzeo njegovo stivo u ruke. :wink:Feanor the elf king:Ja ne da ga volim, vec ga obozavam. Hvala Bogu da sam knjigu procitao jos mnogo pre no sto se i pricalo da ce da se snima film, jer bi ispalo da sam je procitao samo zbog filma.Anonymous:Ne mogu da verujem da jos neko toliko voli Tolkina kao ja.Svi ovde u Srbiji su se nalozili na Tolkina samo zbog filma a knjigu ni otvorili nisu i nemaju pojma o cemu se prica.I normalno kad se brzo svi zagreju brzo ce se i ohladiti a ovo nije delo koje treba tek tako da padne u zaborav.
PS. Ja sa vec pokusavao da otvorim slicnu temu ali izgleda da je ljudima vise dodijao i Tolkien i Gospodar. Niko ne zeli da diskutuje o temi, a smatram da ima o mnogo cemu da se prica!