DJM
Poznat
- Poruka
- 8.536
Jbt... prva poruka... a vec jbni spam...
Ovo je bolest...!
Ovo je bolest...!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
difrent from others...:i ja obozavam TH pa se ne kurcim8-)
anakkaulitz:JA OBOZAVAM TOKIO HOTEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin:ana-coolgirl:UF KAKO STE LJUBAZNI!MA NEMA STA!BAS LEPA DOBRODOSLICA!SLUSAJ TI dadkristy94 PRVO MLADJA SI OD MENE PA CES TI NESTO DA ME UCIS!!!HA,HA,HA!A KAO DRUGO AKO NE VOLIS TOKIO HOTEL I TOMA NEMOJ DA IH KRITIKUJES JER IM NISI NI DO KOLENA, JADNICE!
,upravu si....A FANOVI branite NAS TOKIO HOTEL,od ovih samraca,sto nemaju pametnija posla nego da pljuju po drugima!
;-) :wink:ana-coolgirl:UF KAKO STE LJUBAZNI!MA NEMA STA!BAS LEPA DOBRODOSLICA!SLUSAJ TI dadkristy94 PRVO MLADJA SI OD MENE PA CES TI NESTO DA ME UCIS!!!HA,HA,HA!A KAO DRUGO AKO NE VOLIS TOKIO HOTEL I TOMA NEMOJ DA IH KRITIKUJES JER IM NISI NI DO KOLENA, JADNICE!
Kada si vec toliko starija i ozbiljnija od mene mogla bi malo i da se kontrolises i postupis zrelo kada ti se ne dopadne neki komentar,a ne da vredjas. Dakle ako je jedini tvoj argumet na moj komentar to da sam jadnica i da "im nisam do kolena" onda je to zaista glupo.Citajuci tvoj komentar zakljucila sam samo da si se poprilicno iznervirala, iz ne znam kog razloga? Mozd zato sto sam upravu?Ah da sto se tice toga da im nisam ni do kolena pa da ti iskreno kazem nesto se ne brinem zbog toga.Veci mi uzor predstavljaju Simon Le Bon,Roger Taylor...(nadam se da znas o kome pricam) koji su u svojoj karijeri postigli veliiki uspeh i dobili nagradu za zivotno delo nego neka nasminkana deca u crnoj odeci.Da i jos savet za sajt posto sam i ja pravila fan sajtove,prevodila tekstove, slagala slike itd.Dakle izmedju ostalog prevodila sam i tekstove sa engleskog na srpski pa sam obicno prvo uzela proocitala ceo tekst na engleskom prevela ga u glavi na srpski a onda na papiru napisala tekst na srpskom koji bih prekucala.Eto pa pribazi malo sledeci put!ana-coolgirl:UF KAKO STE LJUBAZNI!MA NEMA STA!BAS LEPA DOBRODOSLICA!SLUSAJ TI dadkristy94 PRVO MLADJA SI OD MENE PA CES TI NESTO DA ME UCIS!!!HA,HA,HA!A KAO DRUGO AKO NE VOLIS TOKIO HOTEL I TOMA NEMOJ DA IH KRITIKUJES JER IM NISI NI DO KOLENA, JADNICE!
Vodjena_snom:eto,nisu svi koji su 94to glupi!

upravo to....skonatcje i ona jednomda je forum mesto gde svako moze reci svoje misjenje i da nema teme samo za fanove.

auuu.ali nismo bas toliki..ja barem nisam toliki debil!DJM:Al' su ipak klinci...
Hihihihihi![]()
:shock: