Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzas kad je vec toliki fan sto nije napravila njihov fan sajt u Srbiji. Tek sam sad videla koliko su ruzni ovi ... pa ne znam bas sta su.Ona tabela kao o nekom tomu temu kako se vec zvase je uzs pitanja se ponavljaju vise puta.Idol- nema pa na koga se ugledao zasto je stvorio grupu?Mislim sad ce te vi fanovi raci originalan je, ali ja nisam cula ni za jednog veliog muzicara koji nema idola.Ustvari mozda je rekao da ga nema da bi ispao faca.Kao ja sam frajer nisam se ugledao ninakoga.Fuj!!Ova ana bolje da je nesto ucila nego sto je gubila vreme pisajuci ovo.Ako ga je ona uopste pisala? Nadam se da jeste.

Uzas kad je vec toliki fan sto nije napravila njihov fan sajt u Srbiji. Tek sam sad videla koliko su ruzni ovi ... pa ne znam bas sta su.Ona tabela kao o nekom tomu temu kako se vec zvase je uzs pitanja se ponavljaju vise puta.Idol- nema pa na koga se ugledao zasto je stvorio grupu?Mislim sad ce te vi fanovi raci originalan je, ali ja nisam cula ni za jednog veliog muzicara koji nema idola.Ustvari mozda je rekao da ga nema da bi ispao faca.Kao ja sam frajer nisam se ugledao ninakoga.Fuj!!Ova Ana bolje da je nesto ucila nego sto je gubila vreme pisajuci ovo.Ako ga je ona uopste pisala? Nadam se da jeste.

UF KAKO STE LJUBAZNI!MA NEMA STA!BAS LEPA DOBRODOSLICA!SLUSAJ TI dadkristy94 PRVO MLADJA SI OD MENE PA CES TI NESTO DA ME UCIS!!!HA,HA,HA!A KAO DRUGO AKO NE VOLIS TOKIO HOTEL I TOMA NEMOJ DA IH KRITIKUJES JER IM NISI NI DO KOLENA, JADNICE!

ana-coolgirl:
UF KAKO STE LJUBAZNI!MA NEMA STA!BAS LEPA DOBRODOSLICA!SLUSAJ TI dadkristy94 PRVO MLADJA SI OD MENE PA CES TI NESTO DA ME UCIS!!!HA,HA,HA!A KAO DRUGO AKO NE VOLIS TOKIO HOTEL I TOMA NEMOJ DA IH KRITIKUJES JER IM NISI NI DO KOLENA, JADNICE!

DOBRODOSLAAAA :-D :-D :lol: ,upravu si....A FANOVI branite NAS TOKIO HOTEL,od ovih samraca,sto nemaju pametnija posla nego da pljuju po drugima! :roll: :lol: ;-) :wink:

ana-coolgirl:

Paz' ovako... cek' vidi, gledaj...
Nije ti devojka kriva sto je rekla svoje misljenje...

A ti si matora...... Wo Yeahhhh... Mnogo matora...

Be kool...

btw... Pozz & Welcome...

MATORA HA,HA,!KAKO DA NE!MENI NA OVOM FORUMU UOPSTE NIJE BILA NAMERA DA SE SVADJAM!IZVINITE ZBOG TOGA!KO NE VOLI TOKIO HOTEL NE MORA DA IH VREDJA!PRVI PUT SAM OVDE I NISAM ZNALA DA NE SME DA SE POSTAVI ADRESA SVOG SAJTA.MENI SE NJIHOVE PESME STVARNO SVIDJAJU!A SAD STO SE TICE dadkristy94 STVARNO JE ODVRATNO POSTUPILA!!!ONA MENI PORUCUJE BOLJE DA SAM UCILA NEGO STO SAM PRAVILA SAJT! I dadkristy94 PREPORUCUJEM TI DA KUPIS NAOCARE ZA VID JER AKO NISI VIDELA NE PONAVLJA SE NISTA VEC SE NEGDE U TEKSTU DVAPUT NESTO KAZE ALI NA DRUGI NACIN TO JE ZATO STO SAM TAJ TEKST SKINULA S INTERNETA!!!

ana-coolgirl:
Kada si vec toliko starija i ozbiljnija od mene mogla bi malo i da se kontrolises i postupis zrelo kada ti se ne dopadne neki komentar,a ne da vredjas. Dakle ako je jedini tvoj argumet na moj komentar to da sam jadnica i da "im nisam do kolena" onda je to zaista glupo.Citajuci tvoj komentar zakljucila sam samo da si se poprilicno iznervirala, iz ne znam kog razloga? Mozd zato sto sam upravu?Ah da sto se tice toga da im nisam ni do kolena pa da ti iskreno kazem nesto se ne brinem zbog toga.Veci mi uzor predstavljaju Simon Le Bon,Roger Taylor...(nadam se da znas o kome pricam) koji su u svojoj karijeri postigli veliiki uspeh i dobili nagradu za zivotno delo nego neka nasminkana deca u crnoj odeci.Da i jos savet za sajt posto sam i ja pravila fan sajtove,prevodila tekstove, slagala slike itd.Dakle izmedju ostalog prevodila sam i tekstove sa engleskog na srpski pa sam obicno prvo uzela proocitala ceo tekst na engleskom prevela ga u glavi na srpski a onda na papiru napisala tekst na srpskom koji bih prekucala.Eto pa pribazi malo sledeci put!
P.S. Ako ti toliko znaci moja dobrodoslica evo potrudicu se, otkucacu to za tebe:
Dobrodosla Ana!

Zaboraviola sam jos.Gledaj Ana kritika moze biti pozitivna i negativna. Tako da kada ti pricas o njima i ti ih takodje kritikujes.I da Gogo ta rec smarac me mnogo nervira.Danasnje generacije je cesto koriste zbog toga sto ne znaju sta bi rekle.Ako si htela da kazes da sam dosadna zbog toga sto sam napisala komentar o njima trebala si to da nazoves pravim imenom.Dakle: dadkristy94 dosadna si zato sto si napisala ovakav ili onakav komentar."Zar ne zvuci malo glup.I da Ana posto sam se uclanila pre tebe i otvorila ovde neke teme o svojim idolima isto tako nisam podnosila kada mi neko napise komentar u kom kaze nesto lose o mojim idolima.Medjutim onda sam vremenom shvatila da je forum mesto gde svako moze reci svoje misjenje i da nema teme samo za fanove.Posto si ti starija od mene i zrelija nadam se da ces ovo shvatiti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back