ArcticA
Zainteresovan član
- Poruka
- 127
Javite mi ako budu dolazili kod nas da trknem do pijace da kupim 2 gajbice ZELENOG paradajza...!!!:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ArcticA:Javite mi ako budu dolazili kod nas da trknem do pijace da kupim 2 gajbice ZELENOG paradajza...!!!:-)
DJM:TH...
paz'te ovako... band je pokazao da lepo moze da funkcionise iako im je trandza fronman...
Za'ebana stvar... a devojcice se primile jer je to upravo to... nit musko nit zesnko... na korak sebi da priznamo da smo lezbo a za decake gay...
Od toga se krece... mali gejcici koji drndaju gitare i trzalice...
Gde je muzika tu?
Fuckin' scene kids!
a zasto zelenog?boje uzmi crveni,i to onaj najzreliji,pa se nabi u prvi ted i gadjaaaj burazeru!ArcticA:Javite mi ako budu dolazili kod nas da trknem do pijace da kupim 2 gajbice ZELENOG paradajza...!!!:-)

kako si se toga setila?ni na kraju pameti mi nije biloSweet_Jane:gadjaj ahahahaha
gadjaj ahahahaha
![]()
tix:e, ko sve ovih dana nece biti sexy. prvo tobi megvajer, onda danijel redklif, a sad i mali fegeti iz th.
mislim da su oni koji slusaju/gledaju TH mazohisti. al dobro, ukusi su razliciti. ima nas raznih

Me too!!GogaA:JA SAM MAZOHISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Desecration Smile:Devojčice, pošto niste napravile sebi Tokio Hotel forum, očigledno je da vam je Bravo isprao mozak. I znate li vi uopšte nemački?
to je vec druga prica.nije vezano za moju nepismenost"difrent"...pošto svugde trpaš tri tačke i pošto ne umeš da speluješ reč different, nisi mnogo drugačiji od drugih, žao mi je.