Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ti si isto jedna velika bruka i sramota:otkacio:Zar si tol'ko glupa da ne mozhesh da ukapirash da narodnjaci zaglupljuju ovaj svet?Shta će mi narodnjaci kad ima mnogo pametnijih stvari?!?:dash:Blizu si 20-te godine, obrati pazhnju na svoje ponashanje, bolje bi ti bilo da jurish momke a ne da vredjash bez razloga TH fanove:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

Ja sam ti rekla da prekinesh da vredjash mene i Jecu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:otkacio::otkacio::otkacio::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::headbang:

Tebe niko nishta nije pitao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

Ju,ju,ju vid' boga ti kako mala prsa! Daj bre uzmi jedan lekic pa onda pisi. Ja samo kazem da su cak i narodnjaci koji su sra*e neopisivo bolji od tvojih idola. Ko sto sama znas greh je praviti sebi idole. A to sto ti volis Klozet sa punih 15 godina to je vec ozbiljan psihicki problem. Ja sam pocela da slusam ovo sto slusam i sada vec sa 9 god. Sta mi ti znas kewe ti. Sto ja da ih jurim? Pa oni jure mene. :D Nikad ja nisam vredjala bez razloga,kod mene uvek postoji razlog. Super a ja necu da prekinem. Sta's sad? A? :mrgreen:

Boga mi!Tako je reko..posle kad smo provalili da je to musko faca mu je izgledala ovako
black-spider-monkey.jpg

:rotf:

prestanite da vredjate Jecu i Summer,nije to lepo,i jos se svadjate oko nekih likova koje nikada niste ni videli,a verovatno ni necete,svako medjusobno pljuvanje nikome nista ne daje,tako da mislim da ne bi trebalo da bude mesta uvredama i prozivkama zato sto neko slusa i voli ovo ili ono....za vas dve RESPECT sto ste tako istrajne u svom divljenju onim kreaturama i ne nasedajte na provokacije...

prestanite da vredjate Jecu i Summer,nije to lepo,i jos se svadjate oko nekih likova koje nikada niste ni videli,a verovatno ni necete,svako medjusobno pljuvanje nikome nista ne daje,tako da mislim da ne bi trebalo da bude mesta uvredama i prozivkama zato sto neko slusa i voli ovo ili ono....za vas dve RESPECT sto ste tako istrajne u svom divljenju onim kreaturama i ne nasedajte na provokacije...

hvala ali oni nece prestati da ih vredjaju

Bravo: Sta mora da ima jedna djevojka, da i je ti voljeo? :

BILL: Sta ce mi devojka? Nemoj da me zezas...

Bravo: Da li si ikada bio povrijeden:

BILL: Pa...Jesam. Kada me je decko prevario sa najvecim pederom - mojim burazerom!

Bravo:Kako se osecas kada ti djevojka kaze "volim te"?:

BILL: Lep osecaj, ali lepse je kada mi kaze muskarac. Mnogo lepse. Jer ja ipak vise volim muskarce,
pogotovo divlje seksualne odnose sa njima. Koja je to uzivancija!
I posto niko nece sa mnom da ima te "divlje" seksualne odnose, ja platim jednog momka
10000 nemackih novaca i tako.

Bravo: Lepo, lepo. Kada ce te platiti nas?

BILL : Evo sad odma'

I oni se isprcase....

BILL: Pa...Jesam. Kada me je decko prevario sa najvecim pederom - mojim burazerom!

BILL: Lep osecaj, ali lepse je kada mi kaze muskarac. Mnogo lepse. Jer ja ipak vise volim muskarce,
I posto niko nece sa mnom da ima te "divlje" seksualne odnose, ja platim jednog momka

I oni se isprcase....

I oni se isprcase....

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ovo je orginalna verzija onog intervjua :hahaha::hahaha:

I oni se isprcase....

Bravo!!!!!!:rotf:

pa neodgvara mi :think: :think: :think:

Htela sam da kazhem da je BG Sindikat nekad volela TH, a sad vishe NE!:roll:

Ju,ju,ju vid' boga ti kako mala prsa! Daj bre uzmi jedan lekic pa onda pisi. Ja samo kazem da su cak i narodnjaci koji su sra*e neopisivo bolji od tvojih idola. Ko sto sama znas greh je praviti sebi idole. A to sto ti volis Klozet sa punih 15 godina to je vec ozbiljan psihicki problem. Ja sam pocela da slusam ovo sto slusam i sada vec sa 9 god. Sta mi ti znas kewe ti. Sto ja da ih jurim? Pa oni jure mene. :D Nikad ja nisam vredjala bez razloga,kod mene uvek postoji razlog. Super a ja necu da prekinem. Sta's sad? A? :mrgreen:

Aha, bash se vidi da postoji razlog zashto preziresh fanove TH-a:confused:To shto si rekla je zhiva lazh!

Tako je!:super:Nema smisla pljuvati neshto shto oni nikad neće videti i chuti u svom zhivotu, zato shto to nije poenta ove priche!:ok:Txanx:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back