Beogradski sindikat
Primećen član
- Poruka
- 633
ovo je jedan od tvojih veoma debilnih postova
uvek se nadje po neki s vremena na vreme
Zar joj nije svaki post defektan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je jedan od tvojih veoma debilnih postova
uvek se nadje po neki s vremena na vreme
I ti si isto jedna velika bruka i sramotatkacio:Zar si tol'ko glupa da ne mozhesh da ukapirash da narodnjaci zaglupljuju ovaj svet?Shta će mi narodnjaci kad ima mnogo pametnijih stvari?!?
Blizu si 20-te godine, obrati pazhnju na svoje ponashanje, bolje bi ti bilo da jurish momke a ne da vredjash bez razloga TH fanove
Ja sam ti rekla da prekinesh da vredjash mene i Jecu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tkacio:
tkacio:
tkacio:
:headbang:
Tebe niko nishta nije pitao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nikad ja nisam vredjala bez razloga,kod mene uvek postoji razlog. Super a ja necu da prekinem. Sta's sad? A?
 Nikad ja nisam vredjala bez razloga,kod mene uvek postoji razlog. Super a ja necu da prekinem. Sta's sad? A? 

jeste zgodna je

ortak kad je prvi put video onog trandzu rekao je:
Brate al bi otkinuo ovo ribu od qrtza

Da gleda Teletabise. Vec kad ih toliko voli sto ne skoci u bunar?!
 tkacio: ostavi me na miru mozda ih ti gledas kad si toliko zapela za njih
tkacio: ostavi me na miru mozda ih ti gledas kad si toliko zapela za njih  tkacio:
tkacio:  tkacio: :headbang: :headbang: :headbang:
tkacio: :headbang: :headbang: :headbang:  : besan2:
: besan2: 
Ne gledam teletabisetkacio: ostavi me na miru mozda ih ti gledas kad si toliko zapela za njih
tkacio:
tkacio: :headbang: :headbang: :headbang:
: besan2:

nego nisi odgovorila na pitanje:
 nego nisi odgovorila na pitanje:prestanite da vredjate Jecu i Summer,nije to lepo,i jos se svadjate oko nekih likova koje nikada niste ni videli,a verovatno ni necete,svako medjusobno pljuvanje nikome nista ne daje,tako da mislim da ne bi trebalo da bude mesta uvredama i prozivkama zato sto neko slusa i voli ovo ili ono....za vas dve RESPECT sto ste tako istrajne u svom divljenju onim kreaturama i ne nasedajte na provokacije...
ma dobro znamo mi da ti to gledas, nego malo te stid da priznas...nego nisi odgovorila na pitanje:
Sto ne skocis u bunar?
 tkacio:
tkacio:  tkacio:
tkacio:   tkacio:
tkacio:  tkacio:
tkacio:       

ma bre mrs u ........tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:

nekad pishesh u muskom,a nekad u zenskom rodu
nekad pishesh u muskom,a nekad u zenskom rodu
Bravo: Sta mora da ima jedna djevojka, da i je ti voljeo? :
BILL: Sta ce mi devojka? Nemoj da me zezas...
Bravo: Da li si ikada bio povrijeden:
BILL: Pa...Jesam. Kada me je decko prevario sa najvecim pederom - mojim burazerom!
Bravo:Kako se osecas kada ti djevojka kaze "volim te"?:
BILL: Lep osecaj, ali lepse je kada mi kaze muskarac. Mnogo lepse. Jer ja ipak vise volim muskarce,
pogotovo divlje seksualne odnose sa njima. Koja je to uzivancija!
I posto niko nece sa mnom da ima te "divlje" seksualne odnose, ja platim jednog momka
10000 nemackih novaca i tako.
Bravo: Lepo, lepo. Kada ce te platiti nas?
BILL : Evo sad odma'
I oni se isprcase....

Bravo: Sta mora da ima jedna djevojka, da i je ti voljeo? :
BILL: Sta ce mi devojka? Nemoj da me zezas...
Bravo: Da li si ikada bio povrijeden:
BILL: Pa...Jesam. Kada me je decko prevario sa najvecim pederom - mojim burazerom!
Bravo:Kako se osecas kada ti djevojka kaze "volim te"?:
BILL: Lep osecaj, ali lepse je kada mi kaze muskarac. Mnogo lepse. Jer ja ipak vise volim muskarce,
pogotovo divlje seksualne odnose sa njima. Koja je to uzivancija!
I posto niko nece sa mnom da ima te "divlje" seksualne odnose, ja platim jednog momka
10000 nemackih novaca i tako.
Bravo: Lepo, lepo. Kada ce te platiti nas?
BILL : Evo sad odma'
I oni se isprcase....

pa neodgvara mi

Ju,ju,ju vid' boga ti kako mala prsa! Daj bre uzmi jedan lekic pa onda pisi. Ja samo kazem da su cak i narodnjaci koji su sra*e neopisivo bolji od tvojih idola. Ko sto sama znas greh je praviti sebi idole. A to sto ti volis Klozet sa punih 15 godina to je vec ozbiljan psihicki problem. Ja sam pocela da slusam ovo sto slusam i sada vec sa 9 god. Sta mi ti znas kewe ti. Sto ja da ih jurim? Pa oni jure mene.Nikad ja nisam vredjala bez razloga,kod mene uvek postoji razlog. Super a ja necu da prekinem. Sta's sad? A?

To shto si rekla je zhiva lazh!
To shto si rekla je zhiva lazh!prestanite da vredjate Jecu i Summer,nije to lepo,i jos se svadjate oko nekih likova koje nikada niste ni videli,a verovatno ni necete,svako medjusobno pljuvanje nikome nista ne daje,tako da mislim da ne bi trebalo da bude mesta uvredama i prozivkama zato sto neko slusa i voli ovo ili ono....za vas dve RESPECT sto ste tako istrajne u svom divljenju onim kreaturama i ne nasedajte na provokacije...
 Nema smisla pljuvati neshto shto oni nikad neće videti i chuti u svom zhivotu, zato shto to nije poenta ove priche!
Nema smisla pljuvati neshto shto oni nikad neće videti i chuti u svom zhivotu, zato shto to nije poenta ove priche! Txanx
Txanx
Boga mi!Tako je reko..posle kad smo provalili da je to musko faca mu je izgledala ovako

ma vi th fanovi ste luzeri, majke mi...