Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima. Bolje slusaj sweku,cicu,micu i grand gov*ariju nego Klozet. A drugo,nemoj majke ti vise da se pravis pametna. Upotrebljavas reci kao kleptoman,a ne znas sta znaci pleonazam i promeniti. Bruko jedna,tebi treba pomoc. Mislim da si dovoljno matora da bi znala srpsku gramatiku i pravopis.

I ti si isto jedna velika bruka i sramota:otkacio:Zar si tol'ko glupa da ne mozhesh da ukapirash da narodnjaci zaglupljuju ovaj svet?Shta će mi narodnjaci kad ima mnogo pametnijih stvari?!?:dash:Blizu si 20-te godine, obrati pazhnju na svoje ponashanje, bolje bi ti bilo da jurish momke a ne da vredjash bez razloga TH fanove:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

Hah koja pamet. Jer ti uopste znas sta znaci rec promeniti?! Bolje kupi Vujakliju pa se konsultuj sa njom. :D

Ja sam ti rekla da prekinesh da vredjash mene i Jecu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:otkacio::otkacio::otkacio::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::dash::dash::dash::dash::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:
ovo je jedan od tvojih veoma debilnih postova
uvek se nadje po neki s vremena na vreme

Tebe niko nishta nije pitao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

I ti si isto jedna velika bruka i sramota:otkacio:Zar si tol'ko glupa da ne mozhesh da ukapirash da narodnjaci zaglupljuju ovaj svet?Shta će mi narodnjaci kad ima mnogo pametnijih stvari?!?:dash:Blizu si 20-te godine, obrati pazhnju na svoje ponashanje, bolje bi ti bilo da jurish momke a ne da vredjash bez razloga TH fanove:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

hehe upravu si al tokio hotel mnogo vise zaglupljuje svijet. samim tim sto su popularniji od narodnjaka, a i veci idioti....
TH prodebiljuje svijet...

summer girl 93 pwned by krepto :rotf:

pwnd.jpg

pwnd.jpg

pwnd.jpg

LOL

hehe upravu si al tokio hotel mnogo vise zaglupljuje svijet. samim tim sto su popularniji od narodnjaka, a i veci idioti....
TH prodebiljuje svijet...

They suck both.Jedno je gay a i drugo.Jedno je seljacko ,a i drugo :super::super:

sta kazete za ovu pesmu

Moji su drugovi WoW-ovci rasuti po celom svetu
I ja sam WoW-ovac pa ih ponekad sretnem na netu
Da l'je to igrica,il' ko zna sta li je?Kad god se sretnemo,uvek se ratuje,uvek se zavrsi sa nekol'ko novih levela.
Da smo zivi i zdravi jos levela sto,da je kompa i neta i da nas cuva WoW
Da su najbolji itemi uvek oko nas jer ovaj acount je kratak i nabije racun zacas
Nekad smo bili zdravi i igrali smo lov,al' proslo je to vreme i sad se igra WoW...

nasao sam je na netu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back