Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi iz tokio hotela su
att2486098at8.jpg

i piju
att2486104bq7.jpg
haha
i idu kod doktora
54111_74943745_ilrealtor_01.gif

Ма мислим да оне воле тако фенси лепушкасте дечкиће... али добро-свако има свој укус!
ХиМ такође презирем, можда баш због таквих девојака!

Bravo: Sta mora da ima jedna djevojka, da i je ti voljeo? :

BILL: Da bude potpuno opustena i zabavna. Humor sigurno ostavlja utisak na mene. kada primetim da mozemo zajedno da se spojimo, onda znam da je nesto.....

Bravo: Da li si ikada bio povrijeden:

BILL: Na srecu, ne. Trudim se da na samom pocetku veze to sve razcistim:" Ako zelis promjenu ili se zaljubis u nekog drugog, OK je -ali budi iskrena". Hocu da znam na vrijeme!

Bravo:Kako se osvecak kada ti djevojka kaze "volim te"?:

BILL: Lijep osjecaj! Ljubav je velika stvar. Ta recenica je nesto najljepse sto se moze nekom da kaze. Meni ipak treba malo duze vremena da nekoj djevojci kazem "volim te!". Meni je to tesko........

Bravo: Sta mora da ima jedna djevojka, da i je ti voljeo? :

BILL: Da bude potpuno opustena i zabavna. Humor sigurno ostavlja utisak na mene. kada primetim da mozemo zajedno da se spojimo, onda znam da je nesto.....

Bravo: Da li si ikada bio povrijeden:

BILL: Na srecu, ne. Trudim se da na samom pocetku veze to sve razcistim:" Ako zelis promjenu ili se zaljubis u nekog drugog, OK je -ali budi iskrena". Hocu da znam na vrijeme!

Bravo:Kako se osvecak kada ti djevojka kaze "volim te"?:

BILL: Lijep osjecaj! Ljubav je velika stvar. Ta recenica je nesto najljepse sto se moze nekom da kaze. Meni ipak treba malo duze vremena da nekoj djevojci kazem "volim te!". Meni je to tesko........

Aaa, to je taj interview!:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back