summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
Hebale vas slike znamo da je gay....
Znash li shta?Mnogo mi je bolje da gledam TH slike na ovom 4umu, nego da chitam vashe gluposti i tracheve o TH-u!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hebale vas slike znamo da je gay....
jel ti volis TH ili ne??????
šta :shock: sumnjaš u moju ljubav prema TH??
@beogradski sindikat-u cemu je foranekad pishesh u muskom,a nekad u zenskom rodu
![]()
Umukni!!!Vi antifanovi ste veliki luzeri jer vredjanjem nishta ne postizhete i svoj dragoceni zhivot uzalud troshite na vredjanje TH-a i drugih bendova!
A pre si govorio kako ti se svidja TH![]()
Ma nemoj bre da mi se uzrujavas,iskocice ti senfara.

Umukni!!!Vi antifanovi ste veliki luzeri jer vredjanjem nishta ne postizhete i svoj dragoceni zhivot uzalud troshite na vredjanje TH-a i drugih bendova!

negde sam procitala da su tek prosle godine naucili engleski
joj, onaj bill je stvarno gej...
Nije nishta chudno, Nemci su mnogo bezobrazan narod i forsiraju svoj jezik - uopshte ne zhele da prichaju na engleskom sa strancima.
Ma nemoj bre da mi se uzrujavas,iskocice ti senfara. Bolje da ga trosim nego da ga ni nemam ko ti. Lol jer si ti toliko glupa il' se pravis? Jer pazi malo je nelogicno da 15-godisnja osoba bude toliko ogranicena i da ima tako bedan recnik. Zar nisi primetila da u svakom od tvojih postova su prisutne reci i fraze: umukni,th je najbolji,antifanovi... itd. ?Sve upucuje na shizofreniju kod tebe.
Sta je to SENFARA?
Sta je to SENFARA?

Ma nemoj bre da mi se uzrujavas,iskocice ti senfara. Bolje da ga trosim nego da ga ni nemam ko ti. Lol jer si ti toliko glupa il' se pravis? Jer pazi malo je nelogicno da 15-godisnja osoba bude toliko ogranicena i da ima tako bedan recnik. Zar nisi primetila da u svakom od tvojih postova su prisutne reci i fraze: umukni,th je najbolji,antifanovi... itd. ?Sve upucuje na shizofreniju kod tebe.
tkacio:
Razumem da ne volish TH i njihove fanove, ali ti preterujesh, i ne valja preterivati ni u chemu, inache će ti se osushiti i istopiti chmar!Jell to bill rekao po licnom iskustvuRazumem da ne volish TH i njihove fanove, ali ti preterujesh, i ne valja preterivati ni u chemu, inache će ti se osushiti i istopiti chmar!![]()

Ja da nemam zhivot, ne bih bila na ovom 4umu niti bih ishta radila, idiote jedan!!!tkacio:
ova rečenica ide u moj potpis...Razumem da ne volish TH i njihove fanove, ali ti preterujesh, i ne valja preterivati ni u chemu, inache će ti se osushiti i istopiti chmar!