- Poruka
- 2.205
u pravu si..ne umeju deca
koja slusaju TH jer im zatupljuje mozak
koja slusaju TH jer im zatupljuje mozakDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja slusaju TH jer im zatupljuje mozaku pravu si..ne umeju decakoja slusaju TH jer im zatupljuje mozak
ima!
vidis da ne umes da izmenis text jedne pesme![]()

pa to i jeste fora![]()
Nije da ne umem, nego bih tako tresnula neku glupost![]()

sta je ovo? tema ima 139 strana.... zar su TH toliko popularni ovde, a?![]()
Izvini, otkud vrsta muzike ima veze sa inteligencijom, J E B O T E:???:
meni nesto kazes za tokio hotel a gledas crtace
E aj ne se*i. Prva su liga,pogotovo South Park. Mada s'obzirom da ti gledas hentai,teletabise i jagodicu bobicu,ne ocekujem da razumes humor za odrasle. Crtaci za malu decu? Pa i ti si dete,sta se tripujes koji kobas?al su ti crtaci nista gore nisam cula. i jos kazes dobri crtaci![]()
![]()
![]()
Ostavi ti moju drugaricu na miruAko ne volish TH, zamolila bih te da idesh na neku drugu stranu
![]()
in nemoj da ti padne na pamet da diras moje drugare......pretpostavljam da ne znash pesmu,al ajd
Freedom is given,speak how you feel
I have no freedom,how do you feel?
They can lie to my face,but not to my heart
If we all stand together
It will just be the start
If the kids are united,we'll never be divided

pa ja brzo kucam pa pogresim![]()
![]()
![]()

Ima. Bolje slusaj sweku,cicu,micu i grand gov*ariju nego Klozet. A drugo,nemoj majke ti vise da se pravis pametna. Upotrebljavas reci kao kleptoman,a ne znas sta znaci pleonazam i promeniti. Bruko jedna,tebi treba pomoc. Mislim da si dovoljno matora da bi znala srpsku gramatiku i pravopis.Izvini, otkud vrsta muzike ima veze sa inteligencijom, J E B O T E:???:
Ti oćesh da ti prevedem pesmu?Onda se NE kazhe promeniti, već prevesti!!!Chak nisi lepo ni sastavio rechenicu kako treba!![]()
Ima. Bolje slusaj sweku,cicu,micu i grand gov*ariju nego Klozet. A drugo,nemoj majke ti vise da se pravis pametna. Upotrebljavas reci kao kleptoman,a ne znas sta znaci pleonazam i promeniti. Bruko jedna,tebi treba pomoc. Mislim da si dovoljno matora da bi znala srpsku gramatiku i pravopis.

kako volim ovog sindikata,mora na sve da odgovori![]()